Κονδυλάτος υπέρ Λιάγκα: «Ζήτησε συγνώμη! Τι να κάνει, να πέσει στο Δούναβη;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κονδυλάτος υπέρ Λιάγκα: «Ζήτησε συγνώμη! Τι να κάνει, να πέσει στο Δούναβη;» (vid)
O Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται να συγκινήθηκε από την... φανταστική απολογία του Γιώργου Λιάγκα.

Σάλο προκάλεσε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», που αφορούσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών, την Τετάρτη (9/10).

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, παραπέμφθηκε αυταπάγγελτα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ λόγω του «κίτρινου» ρεπορτάζ που αφορούσε στοιχεία για το σπίτι του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το ρεπορτάζ αφορούσε στοιχεία για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, όπως τιμή ενοικίου, τετραγωνικά μέτρα και άλλα.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν οργή στα social media, με τους χρήστες να πιέζουν τον παρουσιαστή να ζητήσει συγγνώμη.

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε story στο Instagram λέγοντας πως ήταν λάθος του και αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης.

Σήμερα, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων υποστήριξε τον παρουσιαστή λέγοντας ότι συγκινήθηκε από την...φανταστική του απολογία.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει ένα κυνήγι μαγισσών και μάγων για το οποίο η τηλεόραση πρέπει να επισκεφτεί κι αυτή ψυχίατρο. Δηλαδή ναι μεν καταδιώκονται άτομα που δεν είναι στην τηλεόραση, όπως είμαι εγώ, αλλά και από την άλλη, όταν κάποιος στην τηλεόραση κάνει ένα λάθος, καταδιώκεται από τους υπόλοιπους. Αυτό έχει σταματημό;».

«Βγήκε ο άνθρωπος και έκανε μια απολογία φανταστική, η οποία με συγκίνησε και είπε «ξέρετε κάτι; Ήταν μεγάλο λάθος και ζητώ συγνώμη». Δηλαδή τι άλλο να κάνει; Να πέσει στον Δούναβη;».