Το καυστικό σχόλιο της Γιάμαλη για τη σχέση του Παπανδρέου με τον Αραφάτ: «Τυχερός που δεν ζει στην εποχή του Π. Μαρινάκη» (vid)

Το καυστικό σχόλιο της Γιάμαλη για τη σχέση του Παπανδρέου με τον Αραφάτ: «Τυχερός που δεν ζει στην εποχή του Π. Μαρινάκη» (vid)
«Τυχερός ο Α. Παπανδρέου που δεν ζει στην εποχή του Π. Μαρινάκη για να τον κατηγορήσει πως ξεπλένει τη Χαμάς επειδή κρατά την παλαιστινιακή σημαία» ήταν το καυστικό σχόλια της Αναστασίας Γιάμαλη για τη σχέση του Α. Παπανδρέου με τον Γ. Αραφάτ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του Mega ήταν το απόγευμα της Κυριακής (13/12) ο Γιώργος Λιάνης. Ο πρώην υπουργός μίλησε στην Αναστασία Γιάμαλη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη ημέρα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έπλαθε τα γεγονότα, δεν τα περίμενε, τα έφτιαχνε. Όχι απλώς ήξερε να κερδίζει τη Δεξιά, ήταν ένας ηγέτης με τεράστια ακτινοβολία και στο εξωτερικό, είχε ρηξικέλευθες μέσα του αντιλήψεις και ό,τι έλεγε το έπραττε. Ό,τι δείτε σαν μεγάλο έργο στη χώρα είναι του Ανδρέα. Πρόκειται για παγκόσμια φυσιογνωμία».

«Ήταν αγωνιστής μεγάλος, το τέλος του το καθόρισε ο ίδιος. Ένα βράδυ στην Εκάλη μας είπε ‘ξέρετε πώς πεθαίνει το στρείδι; Το στρείδι κλείνεται στον εαυτό του’. Ο Ανδρέας Παπανδρέου αναχώρησε όταν κατάλαβε πια ότι δεν μπορεί να είναι ο αγωνιστής, δεν ήθελε ποτέ να γίνει Προέδρος Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Θα μπορέσουμε και χωρίς τον Ανδρέα», πρόσθεσε.

 

Στη συνέχεια η εκπομπή είχε ετοιμάσει ένα βίντεο - αφιέρωμα στον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Στο τέλος του βίντεο, τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια του Mega, η οποία προχώρησε σε ένα καυστικό σχόλιο με αποδέκτη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Επειδή είδα στο βίντεο του Ιάσωνα Σχοινιά το κομμάτι του Α. Παπανδρέου με τον Γ. Αραφάτ, θα μου επιτρέψετε ένα μικρό σχόλιο: Είναι τυχερός ο Ανδρέας Παπανδρέου που δεν ζει στην εποχή του Π. Μαρινάκη για να τον κατηγορήσει πως ξεπλένει τη Χαμάς επειδή κρατά την παλαιστινιακή σημαία. Αυτά έγιναν εχθές το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό. Για να μη ξεχνάμε τα αυτονόητα...» .