Αγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ζευγάρι ψάχνει απεγνωσμένα για συγκάτοικο αλλά οι κανόνες του τρομάζουν τους υποψηφίους

Αγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ζευγάρι ψάχνει απεγνωσμένα για συγκάτοικο αλλά οι κανόνες του τρομάζουν τους υποψηφίους
Μια αγγελία έγινε viral στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους...

Ένα ζευγάρι που ψάχνει εδώ και πολύ καιρό για συγκάτοικο μοιράστηκε στο διαδίκτυο τους «αυστηρούς» κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι υποψήφιοι - και χρήστες του Twitter υποστήριξαν ότι μοιάζουν με... ταινία τρόμου.

Η η λίστα με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά ο μελλοντικός συγκάτοικος του διαμερίσματος - το οποίο κοστίζει 1.200 λίρες (1430 ευρώ) συν τους λογαριασμούς - τρόμαξε τους χρήστες του X.

Περιγράφοντάς το ως ένα «όμορφο διαμέρισμα» στη Ζώνη 1 του Λονδίνου, το ζευγάρι έδωσε λεπτομέρειες για τη διαμονή και μερικές «κόκκινες σημαίες» για τους πιθανούς ενοικιαστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτός των άλλων ότι θα πρέπει να βρουν εναλλακτικό κατάλυμα για τρεις ή τέσσερις νύχτες το μήνα. Η αγγελία ανέφερε ότι όσοι ενδιαφέρονται να νοικιάσουν το δωμάτιο θα πρέπει να έχουν «έναν σύντροφο ή μια οικογένεια κοντά που να μπορούν να διανυκτερεύουν μαζί τους περιστασιακά και να μας προσφέρουν το διαμέρισμα για 3-4 ξεχωριστές νύχτες το μήνα για να χαλαρώσουμε μόνοι μας».

 

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, το ζευγάρι αναζητά επίσης ένα «ώριμο, καθαρό και φιλικό άτομο που εργάζεται με πλήρη απασχόληση και κανονικό ωράριο εργασίας».

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, η αγγελία έγινε viral και πάρα πολλοί χρήστες προσπάθησαν να βρουν κάποια λογική πίσω από αυτή την καταχώρηση.

Κάποιος μάντεψε: «Κάτι μου λέει ότι είστε μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και δυσκολεύεστε να πληρώσετε το ενοίκιο στη ζώνη 1, οπότε χρειάζεστε υποστήριξη για το κόστος διαβίωσης, ενώ ταυτόχρονα δεν θέλετε έναν ξένο στον προσωπικό σας χώρο».

Ένας άλλος επεσήμανε ότι ένας συγκάτοικος που εργάζεται τα βράδια θα ήταν πολύ πιο κατάλληλος. «Κατά ειρωνικό τρόπο, αν έβρισκαν κάποιον που δούλευε τα βράδια, θα μπορούσαν να έχουν πολλές νύχτες ελεύθερες για να χαλαρώσουν μόνοι τους»,