«Η Ασφάλεια ζήτησε επίσπευση των αποτελεσμάτων από την ιατροδικαστική για τον Μπάλντοκ»

Επιμέλεια: Newsroom
«Η Ασφάλεια ζήτησε επίσπευση των αποτελεσμάτων από την ιατροδικαστική για τον Μπάλντοκ»
Επίσπευση των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστική για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ζήτησε η ασφάλεια.

Πέντε μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, με την Ασφάλεια να βρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το Star, η ασφάλεια έχει ζητήσει επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεών του ποδοσφαιριστή, αρχικά για την οικογένεια.

«Επιπλέον, για να σταματήσει να υπάρχει οποίοδήποτε θολό σημείο ή σενάριο για το τι έχει συμβεί και τέλος για να κλείσει ο φάκελος, καθώς δεν έχουμε εγκληματική ενέργεια μπροστά μας. Άρα μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες το πιθανότερο θα έχουμε την πρώτη εικόνα απο τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών. Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις, όπως τι συνεβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο» ανέφερε η δημοσιογράφος του σταθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την έρευνα της ασφάλειας έχει σχηματιστεί η εικόνα ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν από το μεσημέρι στην πισίνα και δεν φαινόταν αναστατωμένος.