Ταχυδακτυλουργός προκαλεί πανικό στο TikTok: Κάνει κόλπα με την τράπουλα και «διαβάζει» το μυαλό των ανθρώπων (vid)

Ταχυδακτυλουργός προκαλεί πανικό στο TikTok: Κάνει κόλπα με την τράπουλα και «διαβάζει» το μυαλό των ανθρώπων (vid)
Ένας μάγος στο TikTok έχει προκαλέσει χαμό στην πλατφόρμα καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να «διαβάσει το μυαλό των ανθρώπων» με ένα απλό κόλπο με κάρτες.

Ένας τύπος έχει προκαλεί χαμό στο TikTok με τα μαγικά του και στο τελευταίο του κόλπο ισχυρίστηκε ότι μπορεί να «διαβάσει το μυαλό των χρηστών» χρησιμοποιώντας μόνο μερικές κάρτες.

Ο ταχυδακτυλουργός του TikTok @alakazammagicshop κάνει τα μαγικά του στην πλατφόρμα και έχει σοκάρει τους θεατές, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα πώς καταφέρνει να διαβάζει το μυαλό όσων παίρνουν μέρος σε αυτό το... διαδικτυακό πείραμα.

Ο TikToker καλεί τον θεατή να επιλέξει μία από τις πέντε κάρτες που εμφανίζονται στην οθόνη και στη συνέχεια του εξηγεί ότι ότι αν η κάρτα του δεν είναι εκεί μέχρι το τέλος του κόλπου, τότε ο @alakazammagicshop έχει διαβάσει με επιτυχία το μυαλό του.

Κρατώντας τον Ρήγα μπαστούνι, τη Ντάμα σπαθί, τον Βαλέ κούπα, τον Ρήγα καρό και τη Ντάμα κούπα, ο μάγος αφαιρεί το φύλλο που πιστεύει ότι σκέφτεται το κοινό του και επιστρέφει το χέρι με ένα φύλλο λιγότερο. Και, όπως καταλαβαίνετε, κατά κάποιο μαγικό τρόπο, όταν γυρίζει τις κάρτες όλα είναι διαφορετικά και λείπει η κάρτα που όλοι σκεφτήκαμε...

 
@alakazammagicshop I can read YOUR MIND!?🤯🔮#magicshop #magictrick #magic #illusion #opticalillusion #magictricktime #mindreading ♬ original sound - Alakazam Magic Shop

Τα σχόλια κάτω από κάθε βίντεο του πέφτουν «βροχή», με τους θαυμαστές του να τον αποκαλούν «φοβερό μέντιουμ» που απλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν, ενώ μερικοί πιο παρατηρητικοί ανακάλυψαν κατευθείαν το τέχνασμα του νεαρού.