Τα προκατασκευασμένα σπίτια της Amazon «ξεπουλάνε»: Οι πολύ οικονομικές επιλογές που μπορείς να βρεις

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Τα προκατασκευασμένα σπίτια της Amazon «ξεπουλάνε»: Οι πολύ οικονομικές επιλογές που μπορείς να βρεις
Η αμερικανική εταιρεία έχει προς πώληση πλέον σπίτια «ιδανικά για όσους αναζητούν μια ευέλικτη λύση».

Στην Amazon μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα και το τελευταίο προϊόν που έμενε να προσθέσει στην τεράστια λίστα της εταιρείας του ο Τζεφ Μπέζος ήταν τα σπίτια. Τώρα, λοιπόν, όποιος διαθέτει περίπου 10.000 ευρώ μπορεί εύκολα να αγοράσει ένα προκατασκευασμένο σπίτι μέσω της Amazon, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Σύμφωνα με τη σελίδα της Amazon υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές σε μεγέθη, χρώματα, αλλά και στιλ στα προκατασκευασμένα σπίτια. Όλα τους, όμως, είναι αρκετά ευρύχωρα για να χρησιμοποιηθούν ως υπαίθρια γραφεία, δωμάτια ξένων σε πολυτελείς κατοικίες, προσωρινές κατοικίες, εξοχικά, ακόμη και μικρά ξενοδοχεία.

...

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Amazon παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της, εξηγώντας ότι αποτελούν μια επεκτάσιμη δομή και ιδανική για άτομα που αναζητούν μια ευέλικτη λύση. Κάθε σπίτι διαθέτει πόρτα και παράθυρα που κλειδώνουν, προσφέροντας ασφάλεια για την αποθήκευση των αντικειμένων.

 

...

Εκτός από τον κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, τα σπίτια είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν ανέμους έως και 110 χιλιομέτρων την ώρα. Διαθέτουν μπάνιο, αλλά και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έτοιμη για χρήση.

@unspeakable_fanytb I Bought A House On Amazon! - Part 1 - #unspeakable #challenge #legohouse #amazonfinds #amazonhouse #amazonhaul #amazonhome #mustwatch #fyp #fypシ ♬ original sound - Unspeakable Fans

Για την ώρα πάντως, οι χρήστες του TikTok τρελαίνονται να βλέπουν βίντεο με αγοραστές τέτοιων σπιτιών από την Amazon, που κάνουν unboxing τα νέα σπίτια τους.

Τι λες; Εσύ θα το αγόραζες;