Πανικός στα δικαστήρια Ηρακλείου: 20χρονη με τον πατριό της πλάκωσαν στο ξύλο 39χρονο που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά

Επιμέλεια: Newsroom
Πανικός στα δικαστήρια Ηρακλείου: 20χρονη με τον πατριό της πλάκωσαν στο ξύλο 39χρονο που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά
Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε σε δίκη στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά την αναβολή υπόθεσης.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/10) στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου της Κρήτης, μετά την αναβολή εκδίκασης υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Κατηγορούμενος ήταν ένας 39χρονος, ο οποίος φέρεται ότι το 2020 παρενοχλούσε σεξουαλικά μια ανήλικη και κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς για την πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Λόγω απουσίας της μητέρας της 20χρονης σήμερα, παθούσας, η δίκη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2025.

Σύμφωνα με το creta24, στο άκουσμα της απόφασης για αναβολή, η 20χρονη σήμερα, παθούσα που έδωσε το παρών στο δικαστήριο μαζί με τον 40χρονο πατριό της και εμφανώς εκνευρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, επιτέθηκε στον κατηγορούμενο την ώρα που εκείνος έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα. Τον χτύπησε στο πρόσωπο ενώ ακολούθησε και ο πατριός της, ο οποίος επίσης του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ μαζί με αστυνομικούς της Δικαστικής Αστυνομίας που βρίσκονταν στο ισόγειο του μεγάρου έσπευσαν να τους χωρίσουν ενώ προχώρησαν στη σύλληψη της 20χρονης και του πατριού της.