Βίντεο από τα επεισόδια σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ στο Ρέντη, όπου τραυματίστηκαν τρια παιδιά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο από τα επεισόδια σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ στο Ρέντη, όπου τραυματίστηκαν τρια παιδιά (vid)
Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και όλοι έπαιζαν ξύλο σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (15/10) στον εφηβικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Δραπετσώνα και τον Ιωνικό Νίκαιας που διεξήχθη στο Ρέντη.

Από το επεισόδια τραυματίστηκαν τρία άτομα και συγκεκριμένα, ένας από τους τραυματίες, αθλητής του Ιωνικού, τραυματίστηκε στη μύτη, ενώ ένας συναθλητής του στον κορμό. Τραυματίστηκε επίσης και ένας φίλαθλος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον Alpha έχουν καταγραφεί τα επεισόδια και όπως φαίνεται και αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ένα σπρώξιμο κατά την διάρκεια μιας φάσης, άναψε το «φυτίλι» ανάμεσα στους αθλητές των ομάδων.

Ένας παίκτης κυνήγησε τον αντίπαλο και έπεσε πάνω του και τον γρονθοκόπησε. Στην συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μετατράπηκε σε ρίνγκ και στο παρκέ εισέβαλαν οι πάγκοι των δυο ομάδων αλλά και οι γονείς των παικτών.

 

Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και όλοι έπαιζαν ξύλο σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν όμως για λίγο αφού ξέσπασε νέος κύκλος επεισοδίων στην κερκίδα μεταξύ γονέων και φίλων των παικτών.

Πανικόβλητοι αρκετοί γονείς πήραν τα παιδιά τους κι έφυγαν.

Πρόεδρος Ιωνικού: «Θα τιμωρηθεί όλη οι ομάδα και οι συνοδοί αυτών»

Ο πρόεδρος του Ιωνικού, Αν. Αριστειδόπουλος ανέφερε στον Alpha: «Έγινε μια σύρραξη μεταξύ των παικτών, των εφήβων και μπήκαν μέσα και οι δυο πάγκοι. Θα τιμωρηθεί όλη οι ομάδα και οι συνοδοί αυτών».

Πρόεδρος Δραπετσώνας: «Το καταδικάζουμε»

Ο πρόεδρος της ομάδας της Δραπετσώνας, Θανάσης Λαζαρίδης, ανέφερε: «Η βία ανάμεσα στους έφηβους δυστυχώς βγαίνει και στους χώρους τους αθλητικούς. Βεβαίως το καταδικάζουμε και από την δική μας μεριά. Δεν υπάρχει κάτι προηγούμενο, τα παιδιά πρέπει να λειτουργούν μέσα από τον αθλητισμό και μέσα από την λογική του "εμείς"».