Βερύκιος για την παρουσιάστρια που πήρε μεταγραφή στον ALPHA με 1 εκατ. ευρώ: «Ο οδηγός της μετρούσε τα χρήματα» (vid)

Βερύκιος για την παρουσιάστρια που πήρε μεταγραφή στον ALPHA με 1 εκατ. ευρώ: «Ο οδηγός της μετρούσε τα χρήματα» (vid)
Νέες λεπτομέρειες έδωσε ο Δήμος Βερύκιος μετά την αποκάλυψή του για μια μεταγραφή παρουσιάστρια που είχε κάνει στο παρελθόν ο ALPHA.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου ότι πριν από κάποια χρόνια ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε παρουσιάστρια προκειμένου να την φέρει στον ALPHA.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμφανίζεται ότι δεν εννοούσε την παραπάνω.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το «Happy Day».

Στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε μία ιστορία. «Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το μύριο, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε «τι θέλεις;». Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει, είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο».