Όταν ένα καλό σενάριο συναντά υπέροχες ερμηνείες, τότε το αποτέλεσμα είναι η «Έρημη Χώρα» του Ertflix

Επιμέλεια: Newsroom
Όταν ένα καλό σενάριο συναντά υπέροχες ερμηνείες, τότε το αποτέλεσμα είναι η «Έρημη Χώρα» του Ertflix
Βρεθήκαμε στην avant premiere του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έρημη Χώρα», στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, και ξέρουμε από τώρα τι θα κάνεις την Παρασκευή. Ναι, είναι η πρεμιέρα της στο Ertflix.

Γινόμαστε πολλές φορές αυστηροί με τις ελληνικές σειρές. Μας χαλάει το ένα, μας ξινίζει το άλλο. Συγκρίνουμε συνεχώς την ελληνική μυθοπλασία με παραγωγές ξένων χωρών, λες και υπάρχουν τα ίδια δεδομένα.

Για την ακρίβεια, είναι σαν να προσπαθούμε να ενώσουμε το ένα άκρο με το άλλο. Μπορούμε αντ’ αυτού να συμφωνήσουμε πως η ελληνική μυθοπλασία έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός πως παρακολουθούμε με περισσότερο ενδιαφέρον κάθε τι καινούριο που έρχεται.

Με το ίδιο ενδιαφέρον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην Έρημη Χώρα, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα, που επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Ο πρώτος κύκλος ήταν μια υπέροχη δουλειά και η απόδειξη πως το καλό σενάριο αποτελεί την πιο σωστή μαγιά για μια επιτυχημένη συνταγή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ