Baba Vanga και Νοστράδαμος έκαναν τις ίδιες ζοφερές προβλέψεις για το 2025

Baba Vanga και Νοστράδαμος έκαναν τις ίδιες ζοφερές προβλέψεις για το 2025
Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία και ο Γάλλος αστρολόγος έχουν κάνει μερικές παρόμοιες προβλέψεις για το 2025 και δεν είναι για καλό...

Έχουν μείνει μόνο 74 μέρες για τον ερχομό του 2025 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα social media αυτές οι περίεργες προβλέψεις που τρομοκρατούν τον κόσμο για τρελά πράγματα που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον.

Είτε τους πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν αρκετοί αρχαίοι μελλοντικοί που έχουν μείνει στην ιστορία για την τρομερή τους ικανότητά να προβλέπουν το μέλλον.

Μεταξύ των πιο διάσημων είναι η τυφλή Baba Vanga από την γειτονική Βουλγαρία. Παρά το γεγονός ότι πέθανε το 1996, κατάφερε να προβλέψει μερικά πολύ σημαντικά γεγονότα, όπως την 11η Σεπτεμβρίου, το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν τυφλή από μικρή ηλικία, απέκτησε μεγάλη φήμη για τις μαντικές της ικανότητες, τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής της όσο και μετά θάνατον. Η φήμη της ήταν τέτοια που ακόμη και Σοβιετικοί ηγέτες φέρονται να ζήτησαν τη συμβουλή της προκειμένου να πάρουν τις σωστές αποφάσεις...

 

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Γάλλο αστρολόγο, Νοστράδαμο, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα και πολλοί θεωρητικοί πιστεύουν ότι προέβλεψε σωστά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, τους βομβαρδισμούς της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και τη Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου.

Ωστόσο, και οι δύο έχουν κάνει κάποιες αρκετά ανησυχητικές προβλέψεις για το 2025. Ο Νοστράδαμος είχε οραματιστεί μια υποβρύχια αυτοκρατορία και μια ανερχόμενη λατρεία σκιών, ενώ η Baba Vanga είχε προβλέψει ότι η τηλεπάθεια θα γίνει πραγματικότητα τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προβλέψεις που έχουν κάνει και τα δύο μέντιουμ και δεν είναι καθόλου ευχάριστες.

Και οι δύο μυστικιστές προέβλεψαν ότι θα ξεσπάσει άλλος ένας θανατηφόρος πόλεμος στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες. Ο Νοστράδαμος είχε εξηγήσει με περίεργα λόγια ότι «εκείνοι από τα εδάφη της Ευρώπης» θα εμπλακούν σε «σκληρούς πολέμους». Η Baba Vanga έκανε μια παρόμοια πρόβλεψη για το 2025, υποστηρίζοντας ότι οι συγκρούσεις στην Ευρώπη θα «καταστρέψουν» τον πληθυσμό.

Στα θετικά, ωστόσο, ο Νοστράδαμος σηματοδότησε το τέλος της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας, υπονοώντας ότι η εμπλοκή είτε της Γαλλίας είτε της Τουρκίας θα μπορούσε να σταματήσει τα πράγματα.