Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός λεωφορείου αφήνει το τιμόνι και... επισκευάζει συσκευή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός λεωφορείου αφήνει το τιμόνι και... επισκευάζει συσκευή (vid)
Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ αφήνει το τιμόνι και φτιάχνει συσκευή ενώ παράλληλα μιλάει στο τηλέφωνο.

Βίντεο ντοκουμέντο πήρε το φως της δημοσιότητας με οδηγό των ΚΤΕΛ να έχει αφήσει το τιμόνι του λεωφορείου και να προσπαθεί να επισκευάσει μια συσκευή. Το συμβάν συνέβη στο δρομολόγιο από Αθήνα προς Χαλκίδα με τους επιβάτες να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους και να καταγράφουν το γεγονός.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, ο άνδρας κρατάει το μηχάνημα των εισιτηρίων, και προσπαθεί να βγάλει το χαρτί το οποίο είχε κολλήσει μέσα.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειά του, και ενώ το λεωφορείο βρίσκεται με αρκετή ταχύτητα στην Εθνική οδό, εκείνος περιεργάζεται το μηχάνημα το ακουμπάει πάνω στο τιμόνι και δίνει πορεία στο λεωφορείο άλλοτε με τους αγκώνες και άλλοτε με τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής εκείνος προσπαθεί να ρίξει κλεφτές ματιές στο δρόμο κοιτώντας παράλληλα και στους καθρέφτες, χωρίς ωστόσο να μειώνει ταχύτητα.

 

«Θεώρησε σωστό ο οδηγός εκείνη τη ώρα να το επισκευάσει, εκείνη την στιγμή που οδηγούσε παράλληλα […] Παίρνει ένα μικρό αντικείμενο από την αριστερή πλευρά, που οδηγούσε και προσπαθεί να επισκευάσει κάτι στο POS. Τουλάχιστον για 2 λεπτά που έβγαζα εγώ το βίντεο», δήλωσε επιβάτης του λεωφορείου.

«Ο άνθρωπος κρατούσε το POS, δεν κρατούσε καθόλου το τιμόνι στα χέρια του πάνω στην Εθνική Οδό προς Χαλκίδα, που ξέρουμε όλοι ότι εκείνες τις ώρες επικρατεί ένα χάος στους δρόμους» δήλωσε γυναίκα η οποία καθόταν κοντά στον οδηγό.