Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση Ιωνικό και Δραπετσώνα για τα επεισόδια σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ (vid)

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση Ιωνικό και Δραπετσώνα για τα επεισόδια σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ (vid)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (15/10) στον εφηβικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Δραπετσώνα και τον Ιωνικό Νίκαιας που διεξήχθη στο Ρέντη, με τη ΔΕΑΒ να καλεί τις ομάδες για ακρόαση.

Επεισόδια με τρεις τραυματίες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (15/10) σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ στου Ρέντη μεταξύ των ομάδων «Δραπετσώνα» και «Ιωνικός».

Μάλιστα, ανάμεσα στους τραυματίες είναι κα ένας αθλητής του Ιωνικού που τραυματίστηκε στη μύτη, ενώ ένας συναθλητής του έφερε εκδορές στον κορμό. Εκδορές στον κορμό έφερε επίσης και ένας φίλαθλος .

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η ΔΕΑΒ κάλεσε τις δύο ομάδες για ακρόαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

 

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση, την Τρίτη 22-10-2024, τους α) ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και β) Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, αναφορικά με φαινόμενα βίας -συμπλοκές μεταξύ παικτών, παραγόντων και φιλάθλων των δύο ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση τραυματισμών- τα οποία φέρονται ότι έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Δ.Α.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ «Ο ΠΛΑΤΩΝ», κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης στις 15-10-2024, μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για την διοργάνωση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Τα ανωτέρω περιστατικά προκύπτουν τόσο από το φύλλο αγώνα όσο και από σχετικά δημοσιεύματα.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024».