Νέες θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν: Τι πραγματικά σημαίνουν τα μυστηριώδες τατουάζ με τα ρολόγια

Νέες θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν: Τι πραγματικά σημαίνουν τα μυστηριώδες τατουάζ με τα ρολόγια
Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Λίαμ Πέιν, το διαδίκτυο γέμισε με απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας και οι περισσότερες είχαν να κάνουν με τα τατουάζ του τραγουδιστή .

Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν. Ο pop star και πρώην μέλος των One Direction έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που έμενε στο Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Λίαμ Πέιν είχε μιλήσει ανοιχτά τα προηγούμενα χρόνια για τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ωστόσο το 2023 είχε πει ότι μετά από θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν «καθαρός» για 100 ημέρες.

Όσο περνάνε οι ώρες, όλο και περισσότερα πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες του κινήσεις. Την ίδια ώρα, «ξεφυτρώνουν» στα social media ένα σωρό θεωρίες συνωμοσίας που υπονοούν ότι ο τραγουδιστής «γνώριζε» τη μοίρα του. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες του Telegram και του Twitter πιστεύουν ότι τα τατουάζ του αποτύπωναν μια ιστορία που προμήνυε την πορεία της ζωής του Λίαμ.

1

 

Ωστόσο, μια ειδικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία και τη κατανόηση των συμβόλων εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Τα τατουάζ του Liam δεν προέβλεψαν και σίγουρα δεν προκάλεσαν τον τραγικό θάνατό του, αλλά μας λένε ένα πολύ σημαντικό πράγμα: πώς έβλεπε τη ζωή» είπε η Inbaal Honigman.

«Το τατουάζ με τα ρολόγια του Liam σηματοδοτεί την επίγνωση του χρόνου και την κατανόηση ότι ο χρόνος είναι φευγαλέος. Ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.

«Όλοι οι αριθμοί έχουν σημασία! Στο τατουάζ του ρολογιού, η ώρα είναι 11.55. Ο αριθμός 11 είναι ένας "αγγελικός" αριθμός που σημαίνει νέα ξεκινήματα και νέες εκκινήσεις, Επίσης, ο αριθμός 55 είναι ένας εξίσου σημαδιακός αριθμός για τους ανθρώπους που ακολουθούν τον σκοπό της ζωής, που σημαίνει ότι ο Liam ακολουθούσε πάντα έναν συγκεκριμένο σκοπό της ζωής του».

Η Inbaal συνέχισε: «Το τατουάζ του Liam με το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ένα πολύπλοκο σύστημα από γρανάζια, τα οποία συμβολίζουν την εσωτερική λειτουργία του μυαλού και την πολυπλοκότητα της ζωής. Αυτό το τατουάζ μας δείχνει ότι ο Liam τιμούσε πραγματικά τη ζωή.

«Μας δίνει μια ιδέα για το πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν το να μην σπαταλήσει κανένα κομμάτι της ζωής του και να ζήσει κάθε στιγμή στο έπακρο». προσθέτει.

Τέλος, η Inbaal πιστεύει ότι οι πολλαπλές νεκροκεφαλές ήταν η συνειδητοποίηση του Liam ότι η ζωή «δεν είναι μόνιμη».

«Η εικόνα του κρανίου, στην τέχνη και στην τέχνη του σώματος, σηματοδοτεί τη θνητότητα και τη φευγαλέα φύση της ζωής, και τα πολλαπλά τατουάζ με κρανία του Liam είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή δεν είναι μόνιμη», εξήγησε ο Inbaal.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image