Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ είμαι δύο αιώνων, δηλαδή δεινόσαυρος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ είμαι δύο αιώνων, δηλαδή δεινόσαυρος» (vid)
H Βάνα Μπάρμπα δέχθηκε ερωτήσεις για την ταινία «Υπάρχω» και τόνισε ότι μπορεί να μην γνωρίζει κάποιους νέους ηθοποιούς, αφού απέχει εδώ και κάποια χρόνια από τον χώρο.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την νέα ταινία για την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Μάστορας και η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός είπε αρχικά: «Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη; Δεν ξέρω τι να σας πω τώρα. Όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε νομίζω».

«Είναι ένα γλυκύτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα. Ανήκει στη νέα γενιά και είναι εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά», σχολίασε η ηθοποιός, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

«Ποιος κάνει την σκηνοθεσία, από εκεί εξαρτώνται όλα. Μπορεί να είναι κάποιος πολύ δυνατός, ουάου. Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν μπορώ να το καταλάβω καν. Αν τα καταφέρει το παιδί να κάνει τον Καζαντζίδη θα είναι μια έκπληξη πάντως σίγουρα, δηλαδή όπα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα σκεφτείς», τόνισε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα.

 

Σε ερώτηση για την Κλέλια Ρένεση που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία για την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη «Υπάρχω», η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Ποια είναι αυτή; Δεν την ξέρω, εγώ είμαι δυο αιώνων, δηλαδή δεινόσαυρος, τα παιδιά είναι καινούρια, που να τα ξέρω. Δεν είμαστε συνάδελφοι γιατί εγώ δεν είμαι στις επάλξεις. Εγώ είμαι έξω από όλα αυτά, χαίρομαι τα νέα παιδιά και τα αγαπάω πολύ, αλλά μπορεί και να μην θυμάμαι κάποιο, να μην ξέρω».