Η Σκορδά αποκάλυψε για την πρεμιέρα της Νικολούλη: «Έχει μια νέα ιστορία που θα σοκάρει και δεν έχει ακουστεί ποτέ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Σκορδά αποκάλυψε για την πρεμιέρα της Νικολούλη: «Έχει μια νέα ιστορία που θα σοκάρει και δεν έχει ακουστεί ποτέ» (vid)
H Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Πρεμιέρα κάνει απόψε (18/10) το βράδυ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega «Buongiorno» μιλώντας για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε: «Πρεμιέρα στις 23:20 στο Mega, απόψε έχει μια νέα ιστορία η οποία θα σοκάρει και δεν έχει ακουστεί ποτέ. Μια καινούρια ιστορία. Καλή επιτυχία, τα φιλιά μας και την αγάπη μας και στην Αγγελική Νικολούλη και σε ολόκληρη την ομάδα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«H φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι ξεχωριστή για μας. Τρεις δεκαετίες "Τούνελ". Τριάντα σεζόν γεμάτες έρευνα, αγωνίες, συγκινήσεις, ανατροπές, φως… Μια ολόκληρη ζωή ταυτισμένη με την αδιάκοπη μάχη για την αλήθεια. Με την ίδια προσήλωση και συνέπεια συνεχίζουμε το συναρπαστικό ταξίδι στην έρευνα, με επίκεντρο τις περίεργες εξαφανίσεις συνανθρώπων μας, τους μυστηριώδεις θανάτους και τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Παραμένει στόχος μας να βρίσκουμε λύσεις σε βασανιστικούς γρίφους και να “ξεθάβουμε” υποθέσεις που κάποιοι τις κρατούν στο σκοτάδι. Με τους τηλεθεατές συμπαραστάτες και εθελοντές στις δύσκολες αναζητήσεις μας, βοηθήσαμε να εξιχνιαστούν 28 άγριες δολοφονίες που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Οι περισσότερες από αυτές είχαν φτάσει στην εκπομπή ως απλές εξαφανίσεις. Εντοπίσαμε γύρω στους 1.900 αγνοούμενους ανοίγοντάς τους ένα παράθυρο για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Φέτος θα ξεπεράσουμε τις χίλιες εκπομπές. Δεν κάνουμε απολογισμό, κοιτάμε μπροστά και είμαστε εδώ με νέες αποκαλύψεις και υποθέσεις που θα συγκλονίσουν», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν ξεκινήσει το επετειακό «Φως στο Τούνελ».