Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι άνθρωποι στον έρωτα είμαστε ζώα, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι, "τι χειλάρες είναι αυτές;"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι άνθρωποι στον έρωτα είμαστε ζώα, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι, "τι χειλάρες είναι αυτές;"» (vid)
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και αναφορικά με με τον έρωτα, δήλωσε ότι είναι πολύ ρομαντικός.

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, μίλησε για τη ζωή του, τις παιδικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί και τον έρωτα.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μου κάτσει το απόλυτο της αγάπης. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές και ερωτευμένος είμαι. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Είμαι πολύ ρομαντικός. Την κοιτάζω την ομορφιά, έ τι θα κοιτάξω; Λειτουργούμε με το ένστικτο. Είμαστε ζώα και ιδιαίτερα στον έρωτα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι “τι χειλάρες είναι αυτές”, όχι τι αγάπη είναι αυτή. Μην ντρεπόμαστε να τα πούμε αυτά τα ζωώδη. Σε μια γυναίκα κοιτάζω τα χέρια, τα μάτια, την κορμοστασιά, αναλόγως κάθε φορά. ή μπορεί να με γοητεύσει η ομιλία της και το χιούμορ» είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε επιπλέον, για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις, όπου και πρωταγωνιστεί. «Το target group των παραστάσεων είναι ηλικίες 4-6. Παίρνω τέτοια χαρά δεν έχω πάρει ούτε σε περισπούδαστα έργα, ούτε πουθενά. Θυμάμαι μία ιστορία, είχε έρθει εδώ η Δεσποινούλα, έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Ήρθε ο παραγωγός στο τέλος και μου λέει "θέλει να σε δει ένα κοριτσάκι χωρίς όραση"», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος: «Ήταν με το μπαστουνάκι του το λευκό, το μαλλάκι καρέ. Μου λέει "Γιώργο, το πρωί ξυπνάω και σε ακούω και το βράδυ κοιμάμαι με σένα, να σε πιάσω να δω πώς είσαι;". Και με άγγιξε στο πρόσωπο να δει πώς είναι η μούρη του ανθρώπου που ακούει τη φωνή του στην τηλεόραση. Κατάλαβες; Δεν είναι αγάπη αυτό; Ξεχνιέται αυτό;».