Πέταξε πάνω από την πυραμίδα της Γκίζας με αλεξίπτωτο και παρατήρησε κάτι τελείως ασυνήθιστο (vid)

Πέταξε πάνω από την πυραμίδα της Γκίζας με αλεξίπτωτο και παρατήρησε κάτι τελείως ασυνήθιστο (vid)
Ένας τύπος που πετούσε πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας με ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς έμεινε σοκαρισμένος όταν εντόπισε ένα μικροσκοπικό πλάσμα στην κορυφή του οικοδομήματος.

Ένας αλεξιπτωτιστής έμεινε άναυδος όταν εντόπισε έναν σκύλο σκαρφαλωμένο στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας στην Αίγυπτο, ενώ πετούσε πάνω από το αρχαίο θαύμα στις 14 Οκτωβρίου 2024.

Ο Alex Lang, ο οποίος απολάμβανε την εκπληκτική θέα από ψηλά, παρατήρησε κάτι παράξενο στην κορυφή της Πυραμίδας και αναγκάστηκε να πετάξει πιο κοντά για δει περί τίνος πρόκειται. Τελικά ήταν ένα κουτάβι. Πώς βρέθηκε εκεί πάνω κανείς δεν ξέρει.

Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Ένας σκύλος σκαρφάλωσε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας! Πιστεύετε ότι ζει εκεί πάνω;». Το βίντεο έγινε αμέσως viral και προκάλεσε έναν καταιγισμό σχολίων από εξίσου σαστισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από αυτούς ρώτησε: «Τι συμβαίνει; «Πώς ανέβηκε εκεί πάνω;», ενώ ένας άλλος εξέφρασε την ανησυχία για την υγεία του σκύλου: «Αναρωτιέμαι πόσο καιρό του πήρε. Είναι καλά στην υγεία του;».

Στη συνέχεια, ο Lang αφηγήθηκε τη σουρεαλιστική στιγμή: «Δεν ήταν κάτι που περίμενα να δω καθόλου. Απλώς είδα κάποια κίνηση και όταν κοίταξα πιο προσεκτικά, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας σκύλος - γαύγιζε και κυνηγούσε πουλιά από την κορυφή της πυραμίδας».

Το κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 925 χιλιάδες προβολές, προκάλεσε σοκ στα social media, με ορισμένους, ωστόσο, να αντιμετωπίζουν χιουμοριστικά το συγκεκριμένο γεγονός.

«Δεν είναι σκύλος άσχετε. Αυτός είναι ο αιγυπτιακός θεός Anubis. Θεωρείται ο οδηγός των νεκρών και ο προστάτης των τάφων. Γι' αυτό βρίσκεται πάνω από την πυραμίδα» έγραψε ένας άλλος.