Νεαροί ανέβηκαν και διανυκτέρευσαν στο στέγαστρο Καλατράβα: Κυνηγούν τους «ακροβάτες» οι Αρχές

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαροί ανέβηκαν και διανυκτέρευσαν στο στέγαστρο Καλατράβα: Κυνηγούν τους «ακροβάτες» οι Αρχές
Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε κατά των νεαρών, η παρέα του αναζητείται από την αστυνομία.

Οι Αρχές αναζητούν αυτή τη στιγμή την ομάδα από νεαρούς «ακροβάτες» που με βίντεο στα social media, κατέγραψαν την παράτολμη διανυκτέρευσή τους στη στέγη Καλατράβα του ΟΑΚΑ.

Οι απίστευτοι «ορειβάτες» ανάρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο, όπου φαίνονται να έχουν σκαρφαλώσει σε ιλιγγιώδες ύψος, πάνω στο τόξο του στεγάστρου Καλατράβα, και αργότερα να διανυκτερεύουν εντός του, ξαπλωμένοι σε αιώρες.

Οι νεαροί εμφανίζονται καθ' όλο το κλιπ με τα πρόσωπά τους καλυμμένα, να περπατούν χωρίς κανέναν εξοπλισμό πάνω στην ανεμοδαρμένη καμάρα, δεκάδες μέτρα πάνω από το τσιμέντο και σε άλλα να ξαπλώνουν στο κούφιο εσωτερικό της.

Ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιόρης, δήλωσε σχετικά με το συμβάν και τους νεαρούς παραβάτες:

 

«Βλέποντας το βίντεο και ξέροντας πολύ καλά την εγκατάσταση διαπιστώσαμε ότι έγινε κατά τη διάρκεια κάποιας εκδήλωσης η οποία γινόταν στον περιβάλλοντα χώρο».

«Άρα αντιλαμβάνεστε πως όταν γίνεται μια μεγάλη εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο με αρκετό κόσμο, ο έλεγχος είναι πιο δύσκολος», πρόσθεσε.

«Ενημερωθήκαμε χθες το βράδυ για κάποιο βίντεο στα σόσιαλ μίντια, που κάποιοι είχαν παραβιάσει αυτή την πόρτα και είχαν περάσει πάνω στο τόξο του στέγαστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ», εξήγησε.

«Αμέσως ενημερώσαμε την αστυνομία και έχει γίνει μήνυση για φθορά δημόσιας περιουσίας, αλλά πολύ περισσότερο ότι κάποιοι έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο μέσα στο Ολυμπιακό Συγκρότημα», κατέληξε ο κ. Χαλιόρας.