Η αγωνία χτύπησε... κόκκινο στον «Εκατομμυριούχο»: Τρομερός παίκτης έφτασε στην τελευταία ερώτηση, σταμάτησε αλλά ήξερε την απάντηση

Η αγωνία χτύπησε... κόκκινο στον «Εκατομμυριούχο»: Τρομερός παίκτης έφτασε στην τελευταία ερώτηση, σταμάτησε αλλά ήξερε την απάντηση
Ένας τρομερός παίκτης πήρε μέρος στον «Εκατομμυριούχο» του Αντ1, συγκλόνισε με τις γνώσεις του το τηλεοπτικό κοινό και έφτασε μία ανάσα από το τεράστιο έπαθλο.

Ο Δημήτρης, ένας απίθανος παίκτης εμφανίστηκε στο σημερινό (18/10) επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» του Αντ1 και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελευταία ερώτηση για τις 100.000 ευρώ.

Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια του από το προηγούμενο επεισόδιο, μιας και μεσολάβησε η απαραίτητη διακοπή λόγω της ολοκλήρωσης του χρόνου, ο τρομερός παίκτης βρέθηκε να «παλεύει» για πρώτη φορά για το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στη νέα εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού.

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν «Ψηλά τακούνια φορούσαν από τον 10ο αιώνα στην Περσία οι άντρες...», με τις εξής επιλογές: «Βασιλείς, Ιππείς, Ιερείς, Καλλιτέχνες».

αντ1

 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, λοιπόν, ο Δημήτρης αποφάσισε να ρισκάρει και να απαντήσει καθώς η απάντηση του... γυάλιζε, αλλά δεν ήταν τελείως σίγουρος.

Ο Δημήτρης ήταν σε δίλημμα μεταξύ των απαντήσεων «Βασιλείς και Ιππείς». Αποφάσισε στο τέλος να παίξει safe και να μη ρισκάρει. Έτσι, ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι θα σταματήσει, με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι με 30.000 ευρώ.

Για την ιστορία, όταν ρωτήθηκε τι θα επέλεγε, απάντησε «ιππείς», που ήταν και η σωστή απάντηση.