Ζευγάρι αγόρασε ένα βικτωριανό σπίτι και ανακάλυψε μια μεγάλη και περίεργη τρύπα στο πάτωμα της κουζίνας (vid)

Ζευγάρι αγόρασε ένα βικτωριανό σπίτι και ανακάλυψε μια μεγάλη και περίεργη τρύπα στο πάτωμα της κουζίνας (vid)
Ένα ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει ένα βικτωριανό σπίτι και να το ανακαινίσει, ωστόσο, ανακάλυψε μια τρύπα στο πάτωμα της κουζίνας και όταν το έψαξε λίγο παραπάνω βρέθηκε μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Όταν η Emma Harrison και ο Rhys Stainer αγόρασαν το παλιό βικτωριανό ακίνητο στο Malvern Hills πέρυσι, παρατήρησαν μια τρύπα στο πάτωμα της κουζίνας.

Αφού τρύπησαν γύρω από τις άκρες της τρύπας, συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα πηγάδι βάθους 6 μέτρων στη μέση του δαπέδου της κουζίνας.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές, η Emma είπε στους ακολούθους της: «Πέρυσι ο σύντροφός μου και εγώ αγοράσαμε αυτό το παλιό βικτωριανό σπίτι και είχε αυτό το περίεργο μικρό χαρακτηριστικό κάτω από το πάτωμα της κουζίνας.

Αποδείχθηκε ότι αυτή η μικρή τρύπα στο πάτωμα ήταν στην πραγματικότητα αυτό (πηγάδι) ... Είναι πολύ ωραίο, αλλά και κάπως ανατριχιαστικό».

 

Στη συνέχεια έβγαλε βίντεο με το κινητό της το εντυπωσιακό πηγάδι, το οποίο πιστεύουν ότι χρονολογείται τουλάχιστον από το 1880, αφού εξέτασαν ιστορικούς χάρτες της περιοχής.

Τώρα σχεδιάζουν να τοποθετήσουν μια γυάλινη οροφή πάνω από το πηγάδι για να το κάνουν πιο εντυπωσιακό.

@victoriahouseinthehills Replying to @Karma Replying to @Karma Overdue well update! 💧 #renovation #renouk #amazingfinds #historical #discovery #weirdfinds #periodproperty #renovationproject #renovatingourhome ♬ original sound - Victoria House

Σε ένα άλλο βίντεο, η Emma, πρόσθεσε: «Ναι, υπάρχει ένα πηγάδι 6 μέτρων στη μέση του δαπέδου της κουζίνας μας, και ναι, είναι ίσως το πράγμα για το οποίο όλοι είναι πιο περίεργοι να δουν. Πέρυσι αγοράσαμε αυτό το μεγάλο όμορφο βικτοριανό σπίτι. Το ζωντανεύουμε σιγά-σιγά και είναι γεμάτο ιδιόμορφες εκπλήξεις».

Απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, επιβεβαίωσε ότι δεν βγαίνει καμία μυρωδιά από το πηγάδι, δεν υπάρχει μούχλα και ότι είναι σε καλή κατάσταση.