Η συνέντευξη της Μια Καλίφα στους NYT: «Απέκτησα φήμη κατά λάθος, από μια σκηνή με χιτζάμπ» (vid)

Η συνέντευξη της Μια Καλίφα στους NYT: «Απέκτησα φήμη κατά λάθος, από μια σκηνή με χιτζάμπ» (vid)
Μιλώντας στη μεγάλη συνέντευξη των New York Times, η Μια Kαλίφα αποκάλυψε την... γυμνή της αλήθεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, η Μια Καλίφα μίλησε για τις εμπειρίες της στη βιομηχανία ενηλίκων, τη συνεχιζόμενη σύγκρουση Ισραήλ-Λιβάνου και τον αντίκτυπο του να μεγαλώνεις στην Αμερική μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Αρχικά εξήγησε ότι σα παιδί είχε δεχθεί ακραίο ρατσισμό, γεγονός που την οδήγησε στο σημείο να ντρέπεται και να φοβάται για την καταγωγή της και την ταυτότητά της. «Μεγάλωσα στην Ουάσινγκτον σε έναν κόσμο μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Καταλαβαίνει ότι υπήρχε απίστευτος ρατσισμός» είπε χαρακτηριστικά.

Η είσοδος της Khalifa στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων σε ηλικία 21 ετών την έκανε γρήγορα γνωστή σε όλο τον κόσμο, ιδίως μετά την κυκλοφορία μιας σκηνής στην οποία φορούσε χιτζάμπ. Το βίντεο αυτό έγινε viral και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στον μουσουλμανικό κόσμο, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να γίνει στόχος επιθέσεων και ακραίων απειλών. Φέρνοντας στο μυαλό της αυτή την ταραχώδη περίοδο, η ίδια δήλωσε: «Απέκτησα φήμη κατά λάθος».

 

Η ένταση των αντιδράσεων την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του πορνό, καθώς συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να έχει μια κανονική και φυσιολογική ζωή. «Αποφάσισα να να γινω influencer και δημόσιο πρόσωπο και να αφήσω πίσω μου την παλιά μου ζωή», εξήγησε.

Σήμερα, με εκατομμύρια θαυμαστές σε πλατφόρμες όπως το X, το Instagram και το TikTok, η Khalifa έχει ξεφύγει από το πορνογραφικό περιεχόμενο και έχει στραφεί στον χώρο της μόδας και τον πολιτικό σχολιασμό. Περιέγραψε την εξέλιξη της ως εντυπωσιακή, λέγοντας: «Έχω κάνει στροφή 180 μοίρες σε νοητικό, συναισθηματικό και γενικότερα σε κάθε επίπεδο της ζωής μου. Πλέον μιλάω και έχω άποψη για όλα. Θέλω να μιλήσουμε για τον τερματισμό της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και τον Λίβανο, να μιλήσουμε για κατάπαυση του πυρός, να μιλήσουμε για την καταπολέμηση των αμβλώσεων, να μιλήσουμε για όλα αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ταμπού. Δεν καταλαβαίνω το αφήγημα ‘Ω, είσαι αθλητής, μείνε μακριά από την πολιτική...»

Η ίδια ανεφερε ότι έχει διαφορετικά κοινά και συνεπώς διαφορετικά περιεχόμενα στις πλατφόρμες της.Ενώ στο TikTok ανεβάζει ανάλαφρα βίντεο, χρησιμοποιεί το X για να σχολιάζει την επικαιρότητα και να παίρνει θέση σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Ωστόσο, ανεβάζει ακόμα «ροζ» στο OnlyFans.

Όσον αφορά το OnlyFans, η Mia δήλωσε στον οικοδεσπότη David Marchese ότι δεν θέλει να το διαφημίσει ως «μια πλατφόρμα για εύκολο χρήμα».

Συγκεκριμένα, εξήγησε: «Είναι αντιφατικό για μένα να είμαι σε μια πλατφόρμα και να κάνω κάποια πράγματα και να λέω σε άλλους ανθρώπους: “Όχι, μην το κάνετε, μην συμμετέχετε". Αλλά δεν λέω “μην συμμετέχετε”. Λέω να μην ενταχθείτε τόσο νέοι, να μην ενταχθείτε ως απάντηση στα οικονομικά προβλήματα σας. Δεν αξίζει».