Τρολάρισμα Παμαδημητρίου σε Οικονόμου για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στην ομάδα σου», «δεν μ΄ αρέσει αυτή η ειρωνεία» (vid)

Τρολάρισμα Παμαδημητρίου σε Οικονόμου για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στην ομάδα σου», «δεν μ΄ αρέσει αυτή η ειρωνεία» (vid)
Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου πείραξε τον Δημήτρη Οικονόμου για το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Διάθεση για τρολάρισμα είχε το πρωί της Δευτέρας (21/10) ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την «γκέλα» του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Superleage.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θέλησε να πειράξει τον Δημήτρη Οικονόμου, γνωστό για τα ερυθρόλευκά του συναισθήματα λέγοντάς του: «Συγχαρητήρια για την ομάδα σου, για χθες...».

Ο Δημήτρης Οικονόμου τότε ρώτησε: «Ποιά ομάδα; Τον Ολυμπιακό; Γιατί αυτή η ειρωνεία δεν μου αρέσει...».

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου συνέχισε: «Δεν είναι ειρωνεία! Δίνω συγχαρητήρια...», για να πάρει την απάντηση: «Κάναμε μια γκέλα... Τιμούμε τον Ολυμπιακό και σήμερα η γραβάτα είναι κατακόκκινη, φωτιά... Και στα δύσκολα είμαστε με τον Ολυμπιακό. Μπράβο στον Παναθηναϊκό θέλω να πω. Η ματσάρα χθες, επειδή τα είδα όλα ήταν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ».