To LEGO Horizon Adventures είναι το game που θέλεις να παίξεις με την παρέα σου! (vid)

To LEGO Horizon Adventures είναι το game που θέλεις να παίξεις με την παρέα σου! (vid)
Ταξιδέψαμε στη Μαδρίτη και παίξαμε το LEGO Horizon Adventures

Πριν από μερικές ημέρες, το Gazzetta είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στα γραφεία του PlayStation στη Μαδρίτη και να πάρει μια πρώτη γεύση από το LEGO Horizon Adventures. Το παιχνίδι ακολουθεί την κλασική συνταγή των LEGO games και απλά αυτή τη φορά φέρνει στο προσκήνιο τις περιπέτειες, τον κόσμο, τους φίλους και τους εχθρούς της Aloy.

PlayStation γραφεία Μαδρίτη

To LEGO Horizon Adventures κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σχεδόν μία ώρα την έκδοση του PS5. H ιστορία έχει τις κλασικές βάσεις στον κόσμο της πρωταγωνίστριας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε επίπεδο platforming και αντιπάλων από το κλασικό σύμπαν με τους δεινόσαυρους-ρομπότ. Το παιχνίδι υποστηρίζει couch co-op, δηλαδή μπορείτε να παίξετε με έναν φίλο σας από τον ίδιο χώρο στην ίδια κονσόλα, ενώ για όσους έχουν συνδρομή PS Plus, θα υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία και online.

LEGO Horizon Adventures

H Aloy καλείται να εξερευνήσει κάθε επίπεδο, να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρυσά, αργυρά και χάλκινα τουβλάκια LEGO που λειτουργούν ως in-game νομίσματα (κλασικό χαρακτηριστικό των τίτλων της σειράς), ενώ θα έχει και στη διάθεσή της μια πόλη για να παραμετροποιεί τον εξοπλισμό της και να δημιουργεί νέα κτίρια, ξεκλειδώνοντας έξτρα δυνατότητες.

LEGO Horizon Adventures

Στη διάρκεια της δράσης, είδαμε την ηρωίδα να αξιοποιεί πολλές αναβαθμίσεις κινήσεων και όπλων της, αλλά και πάρα πολλά και διαφορετικά gadgets. To παιχνίδι υποστηρίζει πεντακάθαρη εικόνα 4Κ στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ εκμεταλλεύεται και τον SSD της κονσόλας για να φορτώνει τα πάντα γρήγορα. Στα του χειρισμού, οι παίκτες θα απολαύσουν haptic feedback, τον μηχανισμό που προκαλεί δονήσεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία, ανάλογα με το τι συμβαίνει στην οθόνη.

LEGO Horizon Adventures

Περισσότερα και για αυτό το game τις επόμενες ημέρες…