Καταγγελία πως οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη λόγω των αρβυλών του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καταγγελία πως οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη λόγω των αρβυλών του (vid)
«Μου είπε ότι θα κάνω ζημιά στο πάτωμα», αποκαλύπτει ο εθελοντής πυροσβέστης τον οποίο κατέβασε οδηγός λεωφορείου επειδή φορούσε... τα άρβυλα.

Μια καταγγελία έγινε από εθελοντή πυροσβέστη για οδηγό λεωφορείου, ο οποίος όπως αναφέρει τον κατέβασε επειδή φορούσε άρβυλα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Live you» ο ίδιος ο εθελοντής πυροσβέστης, μπήκε στο λεωφορείο 509 στην Κηφισιά, το πρωί του Σαββάτου (19/10) θέλοντας να πάει στην υπηρεσία του.

«Σταμάτησε το λεωφορείο, χτύπησα κανονικά την κάρτα μου και πήγα να κάτσω. Μου λέει ο οδηγός "που πας;". Τον ρώτησα αν έκανα κάτι και μου λέει "δεν μπορείς να μπεις μέσα στο λεωφορείο. Κατέβα κάτω, θα χαλάσουν οι αρβύλες σου το πάτωμα"», είπε ο πυροσβέστης.

«Ήταν από τα καινούρια που έχουν το ξύλινο πάτωμα, εγώ τον ρώτησα γιατί να κατέβω. Πήρα στον ΟΑΣΑ κατευθείαν τηλέφωνο και τους είπα τι έγινε και μόλις το είπα στο παλικάρι του ΟΑΣΑ και δεν το πίστευε. Όταν μου είπε ο οδηγός να κατέβω, πάγωσα. Δηλαδή πρωί πρωί να πηγαίνεις στην δουλειά και να σου λέει αυτό ο οδηγός», συμπλήρωσε.