Ιδιοκτήτης Tesla ανέβασε στο Twitter τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και ο κόσμος έπαθε σοκ

Ιδιοκτήτης Tesla ανέβασε στο Twitter τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και ο κόσμος έπαθε σοκ
Iδιοκτήτης ενός Tesla δημοσίευσε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο Twitter και προκάλεσε την έκπληξη των οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων (EV) αναμένουν μια τεράστια αύξηση του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι που θεωρείται απολύτως λογικό.

Ωστόσο, ένας ιδιοκτήτης Tesla ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που έδειχνε τον απίστευτα χαμηλό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, 12 μήνες μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου από την αυτοκινητοβιομηχανία του Elon Musk.

Ο χρήστης @Tesla_GTownTX δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του λογαριασμού που έλαβε απευθείας από την Tesla και αφορούσε τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε μόλις 2,37 δολάρια!

1

 

Αν και αυτό το ποσό μπορεί μα φαίνεται μηδαμινό στους περισσότερους από εμάς, σύμφωνα με τον χρήστη, ήταν αρκετά υψηλότερο από το συνηθισμένο. Όπως έγραψε: «Πρώτη φορά λαμβάνω (τόσο μεγάλο λογαριασμό) τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτό είναι χάλια».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σοκ σε πολλούς σημερινούς και μελλοντικούς κατόχους EVs, οι οποίοι προσπάθησαν να μαντέψουν το κόλπο του πονηρού ιδιοκτήτη, ο οποίος κατάφερε να φορτίζει το αυτοκίνητό του χωρίς να συσσωρεύει μεγάλους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο οδηγός εξήγησε στα σχόλια ότι χρησιμοποιεί διάφορες ηλιακές συσκευές για να μην φτάσει ποτέ ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη που θα περίμενε κανείς.