Περιπέτεια στον αέρα για μια Αμερικανίδα: Την «πέταξαν» από την πτήση για το μήνυμα που αναγραφόταν στην μπλούζα της

Περιπέτεια στον αέρα για μια Αμερικανίδα: Την «πέταξαν» από την πτήση για το μήνυμα που αναγραφόταν στην μπλούζα της
Μια γυναίκα που πετούσε από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο φέρεται να κλήθηκε να αποβιβαστεί και να αλλάξει την μπλούζα της, καθώς το μήνυμα που αναγραφόταν επάνω ήταν «προκλητικό».

Μια γυναίκα φέρεται να «πετάχτηκε» έξω από μια πτήση της Delta Air Lines αυτή την εβδομάδα, αφού καταγγέλλει ότι μια αεροσυνοδός της είπε ότι το μπλουζάκι που φορούσε ήταν «προκλητικό». Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα του Σαν Φρανσίσκο SFGATE και NBC Bay Area, η βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Catherine Banks έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Όταν μπήκε στο αεροπλάνο, την πλησίασε μια αεροσυνοδός και της ζήτησε να κατέβει από το αεροσκάφος.

Αφού κατέβηκε από το αεροπλάνο, η Banks εξήγησε ότι η αεροσυνοδός της είπε ότι η μπλούζα της - που έγραφε «Μην ενδίδεις στον πόλεμο μέσα σου. Τερματίστε την αυτοκτονία των βετεράνων» - ήταν «απειλητική» και «προκλητική».

1

«Πλάκα μου κάνετε;» φέρεται να είπε η Αμερικανίδα στην αεροσυνοδό. «Είμαι βετεράνος των πεζοναυτών. Θα πάω να δω την αδελφή μου μετά από πολύ καιρό. Ήμουν στο Σώμα των Πεζοναυτών για 22 χρόνια και εργάστηκα στην Πολεμική Αεροπορία για 15 χρόνια. Θα πάω να την επισκεφτώ».

 

Η αεροσυνοδός ήταν αγενέστατη, σύμφωνα με την Banks, και της απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν με ενδιαφέρει η ιδιότητα σου. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψεις στο αεροπλάνο είναι να το καλύψεις αμέσως».

Ωστόσο, η περιπέτεια της δεν σταμάτησε εκεί...Αφού άλλαξε ρούχα, το πλήρωμα της είπε ότι έπρεπε να καθίσει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, παρόλο που είχε πληρώσει για μια μπροστινή θέση για να έχει επιπλέον χώρο για τα πόδια της. Εκτός από αυτό, η πτήση καθυστέρησε αρκετά, με αποτέλεσμα να χάσει την επόμενη πτήση - ανταπόκριση.