Βολιώτης τραβούσε κρυφά βίντεο τη σύζυγό του και τα πουλούσε σε ροζ ιστοσελίδες: Μαγνητοσκοπούσε παράνομα και το ανήλικο παιδί του

Επιμέλεια: Newsroom
Βολιώτης τραβούσε κρυφά βίντεο τη σύζυγό του και τα πουλούσε σε ροζ ιστοσελίδες: Μαγνητοσκοπούσε παράνομα και το ανήλικο παιδί του
Ένας 45χρονος από το Βόλο είχε βάλει κρυφές κάμερες και κατέγραφε -ερήμην της- τις ερωτικές τους πράξεις.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση ενός 45χρονου στον Βόλο, ο οποίος επιδίωξε να αποκομίσει χρηματικά οφέλη από τις ιδιωτικές στιγμές του με τη σύντροφό του, διακινώντας το υλικό το οποίο συνέλεγε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, σε τουλάχιστον δύο από τα βίντεο που ανήρτησε, φαίνεται το ανήλικο παιδί του, ενώ ο ίδιος δεν σεβάστηκε ούτε καν την οικογενειακή του ιδιότητα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση εντάλματος την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με τις αρχές να του ασκούν δίωξη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή άλλου προσώπου. Ο 45χρονος κατηγορείται επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Μάλιστα, οι αρχές ανακάλυψαν ότι είχε εγκαταστήσει κάμερες σε διάφορους χώρους του σπιτιού από το 2016 έως το 2020, καταγράφοντας τις ερωτικές του συνευρέσεις με τη σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της ενώ μάλιστα, φέρεται να είχε και προσωπική ιστοσελίδα, στην οποία είχε αναρτήσει εκατοντάδες βίντεο με την ίδια. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε την παράνομη δράση του και τα βίντεο που διακινούνταν στο διαδίκτυο, απευθύνθηκε στην αστυνομία, καταγγέλλοντάς τον.