Χαμός πίσω από τις κάμερες στο Survivor: «Τα κατέβασε και μου έδειξε τον κ#$% του, η Ελένη κοίταξε γιατί ο άντρας της είναι 50 χρονών» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός πίσω από τις κάμερες στο Survivor: «Τα κατέβασε και μου έδειξε τον κ#$% του, η Ελένη κοίταξε γιατί ο άντρας της είναι 50 χρονών» (vid)
Η παίκτρια του Survivor «κατήγγειλε» στην κάμερα πως ένας συμπαίκτης της, της έδειξε τα οπίσθιά του.

Η Ekaterina μίλησε στην κάμερα του Survivor για το γεγονός -όπως υποστηρίζει- ότι η ομάδα της την «πολεμάει» και κατήγγειλε κάτι που έγινε πίσω από τις κάμερες με συμπαίκτη της.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Γιάννη και είπε πως μετά από αντιπαράθεση που είχαν, εκείνος κατέβασε το εσώρουχό του και της έδειξε τα οπίσθιά του.

«Χθες, δέχθηκα επίθεση από την ομάδα μου, από εκεί που δεν το περίμενα. Ο Γιάννης δεν ξέρω τι έπαθε χθες- μάλλον λόγω της πανσελήνου. Δεν ξέρω τι τον έπιασε κι από την αρχή μού μιλούσε με φωνές. Μου είπε να μη συμμετέχω στα παιχνίδια και να λέω ότι κάτι με πονάει. Μου το είπε γιατί θα χάσουμε», είπε αρχικά η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Άρχισε να μου φωνάζει και μου είπε χίλιες δυο κακίες, να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Εγώ του λέω για πλάκα: σταμάτα, θα σου ρίξω αρνητική ενέργεια. Πήγε, έβγαλε τα βρακιά του όλα και μου έδειξε τον κ$%# του. Εγώ δεν κοίταξα, κοίταξε μόνο η Ελένη -που το ήθελε πολύ- γιατί ο άντρας είναι 50 χρονών και δεν το βλέπει και συχνά. Θέλουν να με διώξουν, αλλά δεν θα πετύχει», κατέληξε η Ekaterina στο Survivor.