Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή στο έργο, γελοίος ο ηλικιακός ρατσισμός, σβήνω αυτά τα σχόλια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή στο έργο, γελοίος ο ηλικιακός ρατσισμός, σβήνω αυτά τα σχόλια» (vid)
«Το γυμνό είναι ένα κομμάτι άσχετο με το έργο», είπε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού έκανε πρεμιέρα στον θεατρικό μονόλογό της «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» και στην συνέχεια μίλησε στις κάμερες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» τόνισε:

«Είχα πολύ άγχος για την πρεμιέρα μου, πολύ χάλια ήμουνα. Ένιωσα μέχρι να βγω παθαίνω όλα τα πάντα. Αλλά για κάποιο λόγο σήμερα, ενώ είχα πάρα πολύ άγχος, ένιωσα θετική ενέργεια. Δεν ξέρω γιατί, ήταν δικά μου άτομα από κάτω. Δεν ήταν επίσημη να πεις, αυτό το τρέμουλο που μας πιάνει που πάλι είναι δικοί μας γνωστοί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μ' αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Στον μονόλογο το πιο δύσκολο είναι ότι ήμουν μόνη μου, φοβερή η μοναξιά του μονολόγου γιατί υπάρχει πάντα ο φόβος, χάνεσαι. Συμβαίνουν τόσα εξωτερικά πράγματα. Δεν λέω τίποτα δικό μου εκτός από τα λάθη και το σχολίασα», συμπλήρωσε.

 

«Και το γυμνό είναι ένα κομμάτι άσχετο με το έργο, γιατί το έργο ήταν παλιά στην κουζίνα κι εμείς επιλέξαμε να το βάλουμε στο μπάνιο. Το να πεις ότι βγαίνω γυμνή δεν είναι αρνητικό σχόλιο, είναι κακία. Αν κάποιος γράψει μια κακή κριτική υποκριτικά ή για το έργο το ακούω. Δεν μπορείς να αρέσεις παντού. Είναι γελοίος ο ηλικιακός ρατσισμός, τα σβήνω αυτά τα σχόλια. Γιατί όλοι περνάμε από όλα τα στάδια, όσοι είναι τυχεροί να φτάσουν 40, 50, 60, 70», είπε η Μαρία Σολωμού.