Αμετανόητος ο Δρούλιας για την μαντινάδα στον Κασιδιάρη: «Ήταν κομμάτι της πλάκας, σ' ελεύθερη χώρα ζούμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αμετανόητος ο Δρούλιας για την μαντινάδα στον Κασιδιάρη: «Ήταν κομμάτι της πλάκας, σ' ελεύθερη χώρα ζούμε» (vid)
Ο ένας εκ των δυο τραγουδιστών, απάντησε για την μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη.

Σάλος και αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά από την αφιέρωση των Droulias Brothers στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζονται, καθώς είχε άδεια επτά ημερών από τις φυλακές Δομοκού όπου και υπηρετεί.

O ένας από τα δυο αδέρφια, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και απάντησε για την μαντινάδα που του αφιέρωσαν, λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο της πλάκας.

Ο ίδιος απαντώντας έδειχνε σαν να μην καταλαβαίνει τι είχε κάνει με το πάνελ της εκπομπής να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι αυτό που έγινε δεν ήταν καλό.

Μάλιστα τόνισε ότι «δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι, ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα» ενώ έχει αφιερώσει μαντινάδα σε έναν άνθρωπο που έχει καταδικασθεί για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι γνωστό τι πρεσβεύει.

 

Ωστόσο, επίσης τόνισε: «Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα, θέλω να πω έγινε. Τώρα τι να πω. Απλά θεωρώ ότι η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό, ας την πούμε».

Απόσπασμα από όσα είπε

«Εντάξει, είχε έρθει στο μαγαζί ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήξερα ότι ήταν στην φυλακή και αφιερώσαμε μια μαντινάδα στα πλαίσια του χιούμορ που μας διακατέχει εκεί που εμφανιζόμαστε. Εμένα γενικά δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Θεωρώ ότι ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε και να πούμε ό,τι θέλουμε. Ήταν μια πράξη που είχε κάνει πριν από 11 χρόνια στο πλατό του κυρίου Παπαδάκη με την κυρία Κανέλλη, το οποίο σαφώς είναι κατακριτέα πράξη δεν το συζητάμε. Και επιτέθηκε σε μια γυναίκα που το κάνει πιο πολύ κατακριτέο αυτό», είπε αρχικά.

«Εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης και ξέρετε όπως τραγουδάμε ξέρετε ότι οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα εκείνη την στιγμή και δεν υπάρχει τίποτα προσχεδιασμένο, σε έκρηξη στο κεφάλι μου εκείνη την στιγμή μου ήρθε αυτό, βγήκε και η ομοιοκαταληξία», συμπλήρωσε.

«Ίσως να μην χρειαζόταν να πούμε για το περιστατικό αυτό και να λέγαμε κάτι άλλο αλλά. Από την στιγμή που είναι στο μαγαζί και η κοινωνία τον αφήνει και κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι σαν τους υπόλοιπους πολίτες. Βάσει του περιστατικού που έγινε, γιατί αυτό συνέβη. Ήταν στο κομμάτι της πλάκας. Ξέρετε ότι η δική μας δισκογραφία και τα τραγούδια μας, όλα αναφέρονται στον έρωτα, στην αγάπη, στον χαβαλέ, στις επανεκτελέσεις μας και σ' όλα αυτά. Δεν είναι ένα τραγούδι το οποίο παροτρύνει να δείρει τον κύριο Παπαδάκη. Καταλαβαίνετε... Απλά θεώρησα ότι ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ, από κει και πέρα αν κάποιος προσβλήθηκε...», τόνισε.

«Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα, θέλω να πω έγινε. Τώρα τι να πω. Απλά θεωρώ ότι η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό, ας την πούμε», ανέφερε ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων.

«Βρε Δημήτρη επειδή σε ξέρω σαν παιδί και είσαι πολύ καλό παιδί, με προβληματίζει η στάση σου. Με όλο αυτό που έχει γίνει τώρα, μετά από 7 λεπτά που μιλάμε δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό ήταν μια τεράστια βλακεία; Θα το πω όμορφα», του είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κι εκείνος απάντησε: «Στο μαγαζί, όχι μόνο σ' αυτό που είμαστε τώρα, το προσβλητικό είναι σχετικό. Εμένα αν με πεις χοντρό δεν προσβάλλομαι. Δεν έχει πολιτική πεποίθηση η μαντινάδα αυτή ούτε παρακίνηση σε βία».

Τότε το πάνελ ξεσηκώθηκε λέγοντας πως πρόκειται για παρακίνηση σε βία. «Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να ρωτήσω κάτι το πάνελ, αν σατίριζα το χαστούκι αυτό στην κυρία Κανέλλη, θα ήταν πάλι προτροπή; Αν ρώταγα και χαρακτήριζα την σκηνή με την κυρία Κανέλλη, ήταν πάλι προτροπή προς βία; Έχει γίνει», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Σου απάντησα εγώ, δεν είναι σάτιρα. Αυτό είναι απαράδεκτο», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου.