Peaky Blinders: Στο Μπέρμιγχαμ τα γυρίσματα της ταινίας - Ο απαράλλακτος Κίλιαν Μέρφι και η πρώτη εμφάνιση του Στίβεν Γκράχαμ (vids)

Κώστας Μιχαήλ
Peaky Blinders: Στο Μπέρμιγχαμ τα γυρίσματα της ταινίας - Ο απαράλλακτος Κίλιαν Μέρφι και η πρώτη εμφάνιση του Στίβεν Γκράχαμ (vids)
Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Peaky Blinders» ξεκίνησαν εχθές (21/10) στο Μπέρμιγχαμ.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Peaky Blinders», με τίτλο «The Immortal Man», ξεκίνησαν επίσημα πριν από περίπου έναν μήνα σε μια μυστική τοποθεσία στο Λίβερπουλ.

Ο πρωταγωνιστής Κίλιαν Μέρφι φόρεσε το χαρακτηριστικό κοστούμι του Τόμι Σέλμπι για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του χαρακτήρα του με μια φωτογραφία που μοιράστηκε το Netflix στον επίσημο λογαριασμό στο X/Twitter.

Εχθές (21.10), πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα γυρίσματα στην πόλη που έγινε σήμα κατατεθέν της σειράς, στο Μπέρμιγχαμ. Ο Στίβεν Γκράχαμ εθεάθη για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ λίγες αργότερα ο Κίλιαν Μέρφι εντοπίστηκε πάνω σε ένα άλογο να κάνει γυρίσματα στην πόλη.

 

Ο 48χρονος Ιρλανδός ηθοποιός φόρεσε το γνωστό σε όλους μας flatcap, ενώ όσοι αρκετοί χρήστες του Twitter παρατήρησαν ότι έτρεχε ψεύτικο αίμα στο μάγουλό του.

Από την άλλη, ο Στίβεν Γκράχαμ έδειχνε αμήχανος καθώς οδηγούσε μια φορτηγίδα με την ένδειξη Thomas Coathure & Sons Ltd στο Gas Street Basin κατά τη διάρκεια νυχτερινών γυρισμάτων.