Έκανε εκκαθάριση στο σπίτι του νεκρού πατέρα της και βρήκε ένα πολύ «περίεργο» σημείωμα με ένα μυστικό κόλπο (vid)

Έκανε εκκαθάριση στο σπίτι του νεκρού πατέρα της και βρήκε ένα πολύ «περίεργο» σημείωμα με ένα μυστικό κόλπο (vid)
Μια Αμερικανίδα έκανε εκκαθάριση στο σπίτι του πατέρα της και βρήκε ένα σημείωμα με περίεργα σύμβολα και αριθμούς.

Μια γυναίκα έκανε εκκαθάριση στο πατρικό της και βρήκε ένα μυστηριώδες σημείωμα που της είχε αφήσει ο πατέρας της. Η νεαρή κοπέλα το άνοιξε και μοιράστηκε την ανακάλυψη της με τους δεκάδες οπαδούς της στο TikTok.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα εξήγησε σε ένα βίντεο στην πλατφόρμα ότι ανακάλυψε ένα «περίεργο σημείωμα» και «παραξενεύτηκε» μόλις το διάβασε.

Μη ξέροντας πώς να αντιδράσει, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο τη στιγμή που το διαβάζει και η αντίδραση της έγινε viral. Στην αρχή του βίντεο η είπε: «Ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και καθώς καθαρίζαμε το σπίτι του, βρήκα αυτό το σημείωμα χωμένο στο πίσω μέρος του κομοδίνου του».

Η Αμερικανίδα σημείωσε ότι ο πατέρας της ήταν «απλός» και «ευθύς» άνθρωπος, «ένας τύπος που δεν θα άφηνε ποτέ κάτι τέτοιο» τόνισε.

 

Στη συνέχεια έδειξε το σημείωμα στην κάμερα. Πρόκειται για ένα διπλωμένο χαρτί που μπροστά έγραφε: «Μην το διαβάσετε αν δεν θέλετε την απάντηση».

Η Τεξανή άρχισε να τρέμει καθώς άνοιγε χαρτί, αποκαλύπτοντας ποια ακριβώς ήταν η «απάντηση».

@isyabootay One last joke on me i guess. 🙃 #fyp#notes#fypage#brickbybrick#dad ♬ original sound - northernsass

Ξαφνικά, η έκφραση της άλλαξε, μόλις διάβασε την «απάντηση». Τελικά, το σημείωμα εξηγούσε τον τρόπο για να μπορέσει κάποιος να κερδίσει στο «παιχνίδι με τα μανταλάκια», ένα χαρακτηριστικό παιχνίδι της αμερικανικής αλυσίδας εστιατορίων Cracker Barrel από τη δεκαετία του 1960.

Για να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι, έπρεπε να αφαιρέσετε τα μανταλάκια από ένα τριγωνικό ταμπλό, έτσι ώστε να μείνει μόνο ένα στο τέλος. Το συγκεκριμένο επιτραπέζιο προοριζόταν για τους έξυπνους πελάτες τους εστιατορίου.

Το σημείωμα έδειχνε ένα διάγραμμα του τριγωνικού ταμπλό, με αριθμούς για κάθε μανταλάκι και έναν οδηγό για το ποια μανταλάκια πρέπει να αφαιρέσετε και με ποια σειρά, για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Η Tay έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ένα τελευταίο αστείο για μένα υποθέτω».

.