Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και η Δημοτική Αστυνομία «τον έγραψε» για παράνομο παρκάρισμα

Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και η Δημοτική Αστυνομία «τον έγραψε» για παράνομο παρκάρισμα
Οδηγός έπαθε έμφραγμα σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής ενώ οδηγούσε και του έκοψαν κλήση, την οποία προσπαθεί εδώ και ημέρες να σβήσει η οικογένειά του.

Ένας άνδρας υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε, με συνέπεια να νοσηλευτεί για ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η δημοτική αστυνομία του «έκοψε» κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η κόρη του άνδρα τόνισε ότι «Το περιστατικό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο πατέρας μου υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής, άφησε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η δημοτική αστυνομία, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, έκοψε κλήση στο ΙΧ, αφού ήταν όντως παράνομα παρκαρισμένο».

Συγκεκριμένα, η κόρη του οδηγού επικοινώνησε με την εκπομπή «Live You» θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την ψυχρή γραφειοκρατική στάση των ανθρώπων του Δήμου, καθώς σε ένσταση που κατέθεσε η οικογένεια του ασθενούς, δεν βρήκε θετική ανταπόκριση.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι από την πλευρά του Δήμου τής απάντησαν πως «είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».