Τρομακτικό ατύχημα: Προσπάθησε να πιάσει το κινητό της και εγκλωβίστηκε σε βράχους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τρομακτικό ατύχημα: Προσπάθησε να πιάσει το κινητό της και εγκλωβίστηκε σε βράχους (vid)
Ένα τρομακτικό ατύχημα υπέστη γυναίκα που προσπάθησε να πιάσει το κινητό της ανάμεσα σε δύο βράχους.

Γυναίκα προσπάθησε να πιάσει το κινητό της και κόλλησε ανάμεσα σε δύο βράχους, με τους διασώστες να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να την απεγκλωβίσουν. Το συμβάν συνέβη στην Αυστραλία, και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Όλα ξεκίνησαν ενώ βρισκόταν στην κοιλάδα Hunter Valley, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, μια περιοχή γνωστή για την καλλιέργεια και την παραγωγή των κρασιών της χώρας.

Το τηλέφωνο της, έφυγε από τα χέρια της και έπεσε σε μια σχισμή. Εκεί στην προσπάθειά της να το πιάσει γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι στο κενό των 3 μέτρων, ανάμεσα σε δύο ογκόλιθους χωρίς να μπορεί να βγει.

 

Οι φίλοι της, όταν είδαν τι είχε συμβεί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την βγάλουν. Τότε κάλεσαν την άμεση βοήθεια, ενώ εκείνη βρισκόταν ανάποδα για πάνω από μία ώρα.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήθηκε ένα εξειδικευμένο βαρούλκο για να μετακινηθεί ο ένας ογκόλιθος ο οποίος είχε βάρος 500 κιλών.

Οι διασώστες είχαν μείνει άναυδοι με έναν εξ αυτών να δηλώνει πως «πρώτη φορά συναντούσε κάτι τέτοιο στα 10 χρόνια που εργάζεται».

Ευτυχώς, η γυναίκα απελευθερώθηκε με ασφάλεια, αν και χρειάστηκαν συνολικά 7 ώρες ενώ φέρεται να μην τραυματίστηκε σοβαρά αποσπώντας μόνο μερικές γρατζουνιές και μώλωπες. Ωστόσο, δεν πήρε ποτέ το τηλέφωνό της.