Κανέλλη για Δρούλια: «Ενεπνεύσθη από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε, έπαθε έκρηξη στο μυαλό του και του έφτιαξε μια γενναία μαντινάδα» (vid)

Κανέλλη για Δρούλια: «Ενεπνεύσθη από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε, έπαθε έκρηξη στο μυαλό του και του έφτιαξε μια γενναία μαντινάδα» (vid)
Η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε την μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον Γιώργο Παπαδάκη που προκάλεσε ντόρο.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA μίλησε η Λιάνα Κανέλλη το πρωί της Πέμπτης (24/10). Αφορμή στάθηκε η απαράδεκτη μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια που αφιέρωσε στον Ηλία Κασιδιάρη και αναφερόταν στο επεισόδιο που είχε συμβεί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ο το καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής είχε χτυπήσει την βουλευτή του ΚΚΕ.

Οι Droulias Brothers που τραγουδούν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αφιέρωσαν μια μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη, η οποία έλεγε μεταξύ άλλων: «Ηλία μια αφιερωμένη μόνο», του είπε ο ένας εκ των δυο αδερφών και στην συνέχεια του τραγούδησαν: «Λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδερφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο Παπαδάκη».

Η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στάση σας χθες στην προβολή αυτής της αισχρής μαντινάδας και αυτού του χυδαίου βίντεο. Βλέπω τόση ώρα το δράμα των πεθαμένων παιδιών και θα μπορούσαμε να μιλάμε σήμερα ενδεχομένως για το σύστημα υγείας και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιδιά και τις νέες μητέρες, για χίλια δυο άλλα πράγματα και εγώ είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω για τη σαχλαμάρα του φασισμού και τη σαχλαμάρα της μαντινάδας. Έτσι ώστε να ακούω και να διαβάζω μέχρι σήμερα ότι κάποιος Δρούλιας, καλλιτέχνης, ενεπνεύσθη από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε έπαθε έκρηξη στο μυαλό του και του έφτιαξε μια γενναία μαντινάδα».

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ πρόσθεσε: «Με αυτήν του ζητάει, αυτού του αποδεδειγμένα δειλού, διευθυντή εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, μια βδομαδούλα έξω από το κελί που κάνει μπουζουκοπορεία για να ξαναγυρίσει στο κελί, να τον προτρέπει αντί να δέρνει γυναίκες να δέρνει γέρους αναφερόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη».

 

Και συμπλήρωσε: «Η αναπαραγωγή για λόγους διαφημιστικούς μου είναι παντελώς αδιάφορη, για λόγους βαθιάς πολιτικής όμως, που περνάει από οποιαδήποτε εκπομπή οποιαδήποτε μέρα και στιγμή και βεβαίως από το διαδίκτυο, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Κάνω έκκληση στον κόσμο, στους εργαζόμενους που ξέρουν να αντιμετωπίζουν της εκρήξεις των φασιστών της διπλανής πόρτας. Ακόμα και όταν είναι ακούσιες, εμπνευσιακές εντελώς, καλλιτεχνικές. Τον άκουγα να λέει, γιατί είδα το βίντεο αναγκαστικά, ότι δεν θέλει κανείς να τον λογοκρίνει. Σιγά μην καθίσουμε να ασχοληθούμε να τον λογοκρίνουμε, ας πει ό,τι θέλει. Εδώ όμως βγαίνει και κάνει προβολή αυτού του πράγματος».

Για να καταλήξει: «Να σας πω και κάτι. Εγώ είμαι μεγάλη γυναίκα, αυτός ο κ. Δρούλιας έχει παιδί. Εγώ θα μπορούσα να είμαι γιαγιά του. Τι λέει ο κ. Δρούλιας; Να πλακώσει κάποιος στις φάπες τη γιαγιά του; Να πλακώσει κάποιος στις φάπες τον παππού του; Δεν ντρεπόμαστε; Αλλού τα παραμύθια για λογοκρισίες και τέχνες. Δεν μπορεί να μη σηκώθηκε η τρίχα της μάνας του και του πατέρα του όταν ακούνε ότι: Όταν δεις τον άλλον να έχει περάσει τα 60, βάρα και μια σφαλιάρα, δεν πειράζει».