Ταξιδιώτισσα φρίκαρε με το «αντιαισθητικό» vegan γεύμα που της έφεραν στο αεροπλάνο: «Ακόμα χειρότερο απ' ό,τι φαινόταν»

Ταξιδιώτισσα φρίκαρε με το «αντιαισθητικό» vegan γεύμα που της έφεραν στο αεροπλάνο: «Ακόμα χειρότερο απ' ό,τι φαινόταν»
Μια νεαρή κοπέλα αηδίασε με το vegan γεύμα που παρήγγειλε κατά τη διάρκεια μια πτήσης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το φαγητό του αεροπλάνου δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε φάει. Ωστόσο, μια τουρίστρια ορκίστηκε να μην ξανά παραγγείλει φαγητό από τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, αφού έλαβε ένα απαίσιο γεύμα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, το οποίο δεν έμοιαζε καθόλου με τη φωτογραφία.

«Δεν θα το παραγγείλω ποτέ ξανά αυτό», έγραψε η Eleonora Juhos, 29 ετών, στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει χιλιάδες προβολές στο TikTok.

Σύμφωνα με το Newsweek, η κοπέλα από τη Σλοβακία φέρεται να είχε παραγγείλει το πιάτο, vegan λαζάνια, ενώ πετούσε από τη Βιέννη προς την Τενερίφη.

«Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που παρήγγειλα φαγητό, αν και έχω πετάξει με την ίδια εταιρία πολλές φορές», δήλωσε ο η ταξιδιώτισσα στο Newsweek. «Δεδομένου ότι αυτή η πτήση ήταν πάνω από πέντε ώρες, αποφάσισα να δοκιμάσω και η μόνη επιλογή για χορτοφάγους ήταν τα λαζάνια».

 

Ωστόσο, αυτό που έφτασε στα χέρια της ήταν ένα... χάος.

1

2

Το βίντεο δείχνει από τη μια τη δελεαστική φωτογραφία του μενού με τα λαζάνια και το πιάτο που παρέλαβε, το οποίο περιείχε ένα ακατάστατο «βούρκο» από τυρί που έμοιαζε πλαστικό και μια απλή σάλτσα.

«Παρόλο που δεν είχα υψηλές προσδοκίες, εξακολουθούσα να εκπλήσσομαι από το πόσο αντιαισθητικό φαινόταν το γεύμα», είπε. «Δυστυχώς, η γεύση του δεν ήταν καλύτερη».