Ανήλικος στην Ξάνθη υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έκλεβε μετασχηματιστή: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Επιμέλεια: Newsroom
Ανήλικος στην Ξάνθη υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έκλεβε μετασχηματιστή: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Η απόπειρα κλοπής του χαλκού, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, έμεινε στη μέση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ανήλικου.

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την προσπάθειά του να ξηλώσει τον χαλκό από τον μετασχηματιστή σε έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. σε μια αγροτική περιοχή της Ξάνθης ένας ανήλικος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού, καθώς κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η απόπειρα κλοπής του χαλκού, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, έμεινε στη μέση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ανήλικου, τον οποίο μετέφεραν δυο συνεργοί του στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα, φρουρείται από αστυνομικούς καθώς συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι συνεργοί του που αναζητούνται, ένας Έλληνας και ένας άγνωστος, οι οποίοι άφησαν τον ανήλικο στο νοσοκομείο και τράπηκαν σε φυγή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια περιλαμβάνει και τους γονείς του τραυματία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.