«Σταματήστε να τρώτε έτσι τα μακαρόνια»: Ιταλοί TikTokers αποκαλύπτουν το «λάθος» που κάνουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες (vid)

«Σταματήστε να τρώτε έτσι τα μακαρόνια»: Ιταλοί TikTokers αποκαλύπτουν το «λάθος» που κάνουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες (vid)
Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών σήμερα και μερικοί Ιταλοί Tiktoker εξηγούν πως τρώγονται πραγματικά τα μακαρόνια.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, σε ανάμνηση του πρώτου συνεδρίου της Ένωσης το 1995.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, πάρα πολλοί άνθρωποι τρώνε «λάθος» τα ζυμαρικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αν είστε «μακαρονάς», πρέπει να ξέρετε ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε κουτάλι για να τα φάτε, παρόλο που πολλοί άνθρωποι συχνά επιλέγουν να στριφογυρίζουν τα ζυμαρικά τους πριν τα βάλλουν στο στόμα τους.

@_franceess_00 Italian Pasta rules🇮🇹🍝 #pasta #italianfood #amalficoast #sorrento #capri #italiansummer #tips #traveltips #traveltiktok #visititaly #italy #fyp #viral ♬ Pedro - Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Ένας γνωστός ιταλικός λογαριασμός στο TikTok, αποκάλυψε ότι αν θέλετε να τρώτε σαν πραγματικοί Ιταλοί, τότε πρέπει να πετάξετε το κουτάλι σας. Στην Ιταλία η χρήση κουταλιού για τα μακαρόνια είναι «ασέβεια» και «ιεροσυλία».

@lionfieldmusic He made an omelette with broken spaghetti? @バヤシ🥑Bayashi #lionfieldmusic #comedy #spaghetti #italian ♬ Che La Luna - Louis Prima

Πάνω από ένα κλιπ με τον εαυτό της να τρώει μακαρόνια, έγραψε: «Κανόνας 1. Δεν χρειάζεσαι κουτάλι. Κανόνας 2. Δεν χρειάζεται να κόψεις τα μακαρόνια. Το μαχαίρι δεν χρειάζεται. Κανόνας 3. Βάλτε το πιρούνι στον πάτο του πιάτου και γυρίζετε γύρω γύρω».

 

Από τη στιγμή που ανέβηκε το βίντεο, έγινε αμέσως viral με τους χρήστες να λένε στα σχόλια πώς τους αρέσει να τρώνε ζυμαρικά.

Ένα άτομο είπε: «Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι σε ορισμένες περιοχές χρησιμοποιούν και κουτάλι». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ποιος χρησιμοποιεί μαχαίρια;»

Ένας τρίτος ρώτησε: «Είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί κουτάλι για να γυρίσει τα μακαρόνια;»