Ταραμπάνκο: «Δεν θα ήταν επιλογή μου ένας άντρας σαν τον Γιώργο Λιάγκα, δεν πληροί πολλά στοιχεία για εμένα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ταραμπάνκο: «Δεν θα ήταν επιλογή μου ένας άντρας σαν τον Γιώργο Λιάγκα, δεν πληροί πολλά στοιχεία για εμένα» (vid)
H Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στις κάμερες, στο πλαίσιο εκδήλωσης και αναφέρθηκε στις σχέσεις της αλλά και για κάποιες δηλώσεις της σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, θέλω να κοιτάω μπροστά. Δεν ξέρω γιατί έβγαλαν τηλεφωνική τον Γιώργο Λάγιο μετά από τη συνέντευξή μου στη Super Κατερίνα. Ο Γιώργος Λάγιος είχε πάρα πολύ ωραίο μυαλό», είπε αρχικά.

«Η εμφάνιση παίζει πλέον σημαντικό ρόλο στην επιλογή ερωτικού συντρόφου, γιατί παλαιότερα όχι τόσο πολύ. Το χρήμα το βγάζω μόνη μου αλλά θα μου άρεσε κι ο σύντροφός μου να βγάζει τα διπλάσια από εμένα», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Για το ότι είχε πει γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό κολλούσε όταν είπα και τον πατέρα μου γοητευτικό, αυτή ήταν η ερώτηση και αυτή ήταν η συνέντευξη αλλά το πετσόκοψαν. Δεν θα ήταν επιλογή μου ένας άντρας σαν τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί δεν πληροί πάρα πολλά άλλα στοιχεία για εμένα. Έχω δεχτεί φλερτ από γυναίκα και ήμουν πολύ γοητευμένη. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο και ευχάριστο φλερτ», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.