Τουμασάτου: «Στο παρελθόν ο σύντροφος μίας φίλης μου με έβλεπε και κατουριόταν από τον φόβο» (vid)
Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.
«Θα έλεγα ότι είμαι ένας ανθρώπους που αγαπά τους ανθρώπους, την φύση τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί, και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» που πρωταγωνιστεί.
«Είναι ένα αριστούργημα το έργο αυτό. Είναι μια σκηνοθεσία που έχει κάνει ο Αλέξανδρος Σταύρου που είναι υπέροχη δουλειά. Όλοι οι συντελεστές είναι υπέροχοι. Στο θέατρο υποδύομαι ρόλο μάνας γιου και έχει διάφορά από το να έχεις κόρη. Η κόρη μου έχει δει τις πρόβες κτλ.», υπογράμμισε.
«Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου, και δεν το θέλει προς στιγμήν και εκείνη. Αγαπώ το κοινό αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή την δουλειά είναι γιατί μου αρέσει. Αρνούμαι να γίνω καχύποπτη εάν έχω περάσει δύσκολα πχ στην απιστία. Είμαι «μάπα» στις συμβουλές. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεσαι δίπλα σου. Εάν δεν βρει ας πάρει…κράνος! Να σέβεται το παιδί μου», ανέφερε σχετικά με την κορη της.
«Στο παρελθόν ο σύντροφος μίας φίλης μου με έβλεπε και κατουριόταν από τον φόβο. Δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν εντάξει και δεν τον είχα πάρει με καλό μάτι, όταν με έβλεπε νόμιζες ότι κάτι του έκανα», είπε με χιούμορ η Μαριάννα Τουμασάτου.
Για το «ίδρυμα Τζένη Καρέζη» η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Είναι ένα ίδρυμα για να βοηθάει την μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του ΕΚΠΑ. Δημιουργήθηκε το 1992 την χρονιά που «έφυγε» η Τζένη. Είναι μονάδα για χρόνια προβλήματα. Έχει επεκταθεί και στα νησιά. Οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Υπάρχουν πληροφορίες στο σάιτ του ιδρύματος και στα σόσιαλ μίντια».