Συνελήφθη 19χρονος ΟΥΚας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Έκανε μπαντιλίκια, τσακώθηκε με οδηγό και έβγαλε περίστροφο

Επιμέλεια: Newsroom
Συνελήφθη 19χρονος ΟΥΚας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Έκανε μπαντιλίκια, τσακώθηκε με οδηγό και έβγαλε περίστροφο
Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (25/10) στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ένας 19χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και πλαστογραφία.

Στη σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του περίστροφο με φυσίγγια στη θαλάμη καθώς και μαχαίρι, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από σήμα του Κέντρου της Αμεσης Δράσης, για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη λεωφόρο Ποσειδώνος, αστυνομικοί το εντόπισαν σταθμευμένο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με τον 19χρονο στη θέση του οδηγού.

Έπειτα από έρευνες στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι, καθώς και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

Ο 19χρονος, με την εις βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ieidiseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο 19χρονος άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς αλλά και επικίνδυνη οπισθοπορεία.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστεί με διερχόμενο οδηγό, τον οποίο φέρεται να απείλησε με περίστροφο και στη συνέχεια να ανέπτυξε ταχύτητα και να εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Άμεση Δράση που εντόπισε τον 19χρονο περίπου μισή ώρα αργότερα στην οδό Σειρήνων στο Παλαιό Φάληρο.