Μαρία Καρυστιανού για συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Ανέδειξε όλα όσα φοβόντουσαν όσοι προσπάθησαν να την εμποδίσουν» (vid)

Μαρία Καρυστιανού για συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Ανέδειξε όλα όσα φοβόντουσαν όσοι προσπάθησαν να την εμποδίσουν» (vid)
Σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στην 'Εδεσσα μίλησε η Μαρία Καρυστιανού.

Στη μεγάλη συναυλία, που έγινε στο Καλλιμάρμαρο προ ημερών για τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση, η Μαρία Καρυστιανού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές (26/10) στην Έδεσσα.

«Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία και ανέδειξε με δύναμη και αγνότητα πολλά. Ανέδειξε όλα όσα φοβόντουσαν όσοι προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Δυόμιση εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τραγούδια αφιερωμένα στους δικούς μας. Είναι μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, απέναντι στον απίθανο κίνδυνο της λήθης και της αδράνειας» σημείωσε η κυρία Καρυστιανού.

«Εκείνο το βράδυ ακούστηκαν τραγούδια αλληλοϋποστήριξης για εμάς και για εσάς που κατανοείτε ότι ο κίνδυνος μας αφορά όλους γιατί όλοι αύριο το πρωί μπορεί να είμαστε επιβάτες στο επόμενο θανατηφόρο τρένο» πρόσθεσε.

 

«Αισθάνομαι τη νεολαία να είναι κοντά μας να βρίσκει τη φωνή της απέναντι στη μεγάλη ατιμία και στο μαύρο μέλλον που της ετοιμάζουν», τόνισε μεταξύ άλλων, διαμηνύοντας ότι «διεκδικούμε ένα αληθινό κράτος δικαίου, πραγματική ανεξάρτητη και όχι χειραγωγούμενη δικαιοσύνη και ένα ασφαλές και αισιόδοξο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές».