Πασίγνωστος σκηνοθέτης ξυλοκόπησε άγρια 70χρονο για… ασήμαντη αφορμή: Η οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Παναγοπούλου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πασίγνωστος σκηνοθέτης ξυλοκόπησε άγρια 70χρονο για… ασήμαντη αφορμή: Η οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Παναγοπούλου (vid)
Το επεισόδιο σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά το πρωί της Παρασκευής όταν ο σκηνοθέτης επιτέθηκε στον ηλικιωμένο για το ποιος θα περάσει πρώτος από έναν στενό δρόμο.

Ένας πασίγνωστος σκηνοθέτης και τηλεοπτικών παραγωγών ξυλοκόπησε άγρια έναν 70χρονο στα Γλυκά Νερά την Παρασκευή (25/10) και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, όπου απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, πλην των μονίμων κατοίκων της περιοχής.

«Από την πάνω μεριά που απαγορεύεται να έρθουν προς τον πεζόδρομο, κατέβαινε ένας κύριος που δεν τον ήξερα εγώ και μου λέει "φύγε από εκεί να περάσω", του απάντησα ότι "εγώ θέλω να πάω σπίτι μου. Εδώ μένω του λέω, συν ότι κανονικά απαγορεύεται", δεν καταλάβαινε τίποτα», είπε στο MEGA ο 70χρονος.

«Κατεβαίνει κάτω από το αυτοκίνητο έρχεται με πιάνει από το χέρι, μέσα από το αυτοκίνητο το δικό μου, με πετάει πάνω σε μία μάντρα και εκεί χτύπησα το χέρι και το πόδι μου».

 

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης άρπαξε τα κλειδιά του οχήματος του 70χρονου για να το κάνει στην άκρη γιατί τον… ενοχλούσε.

«Μου βουτάει τα κλειδιά, μπαίνει μέσα στο αμάξι μου να πάει να το ανεβάσει πάνω σε ένα ύψωμα, ένα βουναλάκι που έχει εκεί για να μπορέσει να περάσει αυτός. Βγήκαν οι γείτονες και αυτός άρχισε να βρίζει. Τραμπουκισμό δηλαδή χοντρό τραμπουκισμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου βρήκαν οι γιατροί ράγισμα, μελανιές».

Ο 70χρονος υπέστη κάκωση αριστερού ώμου και κλείδας, ενώ φέρει μώλωπες στο χέρι και στο πόδι του.

«Δεν το πιστεύω! Πήρε τα κλειδιά του ανθρώπου και τον έβγαλε από το αυτοκίνητό του; Για να έχει ο άνθρωπος τόσες κακώσεις, τον έσπασε στο ξύλο τον άνθρωπο και τον πέταξε έξω! Έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό του σε ηλικία! Ειλικρινά σου μιλάω, με πολύ δυσκολία συγκρατώ την οργή μου για όλα αυτά που μας περιγράφεις», σχολίασε με έντονο ύφος η Κατερίνα Παναγοπούλου.