Snoop Dogg: Θέλει να επενδύσει στη Σέλτικ ο εκατομμυριούχος ράπερ

Snoop Dogg: Θέλει να επενδύσει στη Σέλτικ ο εκατομμυριούχος ράπερ
Ο εκατομμυριούχος ράπερ Snoop Dogg θέλει να επενδύσει στη Σέλτικ αφού ζήλεψε με την επιτυχία της Ρέξαμ

O Snoop Dogg ήταν η απόλυτη μασκότ των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, με κάθε εμφάνισή του να γίνεται viral στα social media. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν τελείωσαν εκεί οι αθλητικές του δραστηριότητες, αφού ο ράπερ αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σέλτικ.

Ο ράπερ εξήγησε πώς «ζήλεψε» από τους ηθοποιούς Ryan Reynolds και Rob McElhenney που επένδυσαν στην Ρέξαμ, γεγονός που αύξησε την προβολή της ομάδας χάρη στο ντοκιμαντέρ της Disney+ «Welcome to Wrexham».

Σημειώνεται ότι από τότε που ο Reynolds και ο McElhenney αγόρασαν τη Wrexham το 2020, ο σύλλογος κέρδισε back-to-back άνοδο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην EFL League One, την τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Λατρεύω αυτό που έκανε ο Ράιαν με τη Wrexham - είναι μια σπουδαία ιστορία», δήλωσε ο Snoop σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Record. «Το να επενδύσω σε μια ομάδα είναι κάτι που εξετάζω εδώ και πολύ καιρό - αν μου δινόταν η ευκαιρία να επενδύσω, θα διάλεγα τη Σέλτικ».

 

Ο Snoop, που το πραγματικό του όνομα είναι Calvin Cordozar Broadus Jr - είναι οπαδός του σκωτσέζικου συλλόγου εδώ και δύο δεκαετίες και είπε ότι έγινε Σέλτικ λόγω των οπαδών της.

«Έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω δει ποτέ οπαδούς σαν τους οπαδούς της Σέλτικ. Υπάρχει κάτι τόσο ξεχωριστό σε αυτούς», δήλωσε ο Αμερικάνος.

«Υπάρχει λόγος που οι οπαδοί τους συζητιούνται σε όλη την Ευρώπη - οι καλύτεροι παίκτες και προπονητές στον κόσμο σου λένε ότι δεν υπάρχει πουθενά σαν το Celtic Park και θέλω να γίνω μέρος αυτού» επισήμανε.