Σόκαρε τους coaches του «The Voice» με το πρόβλημά του: «Αν δεν σας βλέπω δεν καταλαβαίνω τι λέτε, δεν ακούω πολύ καλά» (vid)

Σόκαρε τους coaches του «The Voice» με το πρόβλημά του: «Αν δεν σας βλέπω δεν καταλαβαίνω τι λέτε, δεν ακούω πολύ καλά» (vid)
Διαγωνιζόμενος στο «The Voice» σόκαρε τους τέσσερις coaches αποκαλύπτοντας την δυσκολία που αντιμετωπίζει με την ακοή του.

Ο Σάββας Μποτίνης δοκίμασε την τύχη του στο «The Voice» και ήταν από αυτούς που κέρδισαν τις εντυπώσεις το βράδυ της Κυριακής (27/10).

Ωστόσο, όταν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές γύρισαν ο 26χρονος διαγωνιζόμενος από την Μύκονο τους αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εκ γενετής.

«Ο δρόμος της μουσικής έχει πολλές δυσκολίες. Εγώ είχα να αντιμετωπίσω άλλη μία εκ γενετής, μία βαρηκοΐα που χρειάστηκε πολλή υπομονή και πολύ ψάξιμο. Από τη δασκάλα μου που την εντόπισε, μέχρι τη μητέρα μου που επέμενε να μάθω να μιλάω σωστά. Έπρεπε να φοράω ακουστικά βαρηκοΐας έναν χρόνο ολόκληρο, για να αποθηκεύσω τους ήχους και να μάθω να επικοινωνώ», είπε στο εισαγωγικό του βίντεο ο παίκτης του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ.

«Μετά από επιλογή μου τα έβγαλα, γιατί ένιωθα αυτοπεποίθηση ότι και χωρίς αυτά μπορώ να τα καταφέρω», εξομολογήθηκε ο 26χρονος Σάββας.

 

Αμέσως μετά την ερμηνεία του ενώπιον των τεσσάρων coaches, ο νεαρός παίκτης παραδέχθηκε: «Θέλω να σας πω κάτι, συγνώμη. Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Δεν ακούω πολύ καλά. Ακούω λίγο και διαβάζω πιο πολύ τα χείλη. Είναι πρόβλημα του κοχλία, δεν είναι πρόβλημα του τυμπάνου. Τον εαυτό μου τον ακούω κυρίως από τις δονήσεις».