Άστοχη δήλωση Πορτοσάλτε: «Μπορεί το εισόδημα να μη φτάνει αλλά ζούμε καλά, μην είμαστε υποκριτές» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άστοχη δήλωση Πορτοσάλτε: «Μπορεί το εισόδημα να μη φτάνει αλλά ζούμε καλά, μην είμαστε υποκριτές» (vid)
Σε ένα άστοχο σχόλιο προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά κάνοντας λόγο για «ζωή» σε ήρεμα νερά στο εσωτερικό της χώρας.

Με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά ο Άκης Παυλόπουλος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ζήτησε το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε, κατά πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό της χώρας μας.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι τα νερά στην Ελλάδα είναι ήρεμα, ότι οι πολίτες ζούνε καλά στην καθημερινότητά τους παρά τα προβλήματα της ακρίβειας που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως επιχείρημα το γεγονός ότι οι πολίτες άδειασαν την Αθήνα για το 4ημερο της 28ης Οκτωβρίου.

«Για τα ήρεμα νερά παλεύει η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά, ήρεμα νερά έχουμε στην Ελλάδα. Μπορεί το εισόδημα να μην φτάνει για όλους τους ανθρώπους, μπορεί ο άλλος να μην ξέρει αν πρέπει να νοικιάσει ή να αγοράσει σπίτι, αλλά έχουμε και μια ζωή που προχωράει», ανέφερε αρχικά.

«Δηλαδή, θέλω να πω ότι η Αθήνα είναι άδεια. Εννοώ ότι το 4ημερο τιμάται δεόντως. Και καλώς... Η οικονομία πάει κι έρχεται. Μπορεί να μην είναι τα super duper αλλά μην ξεχνάμε ότι πριν από 14 χρόνια ήμασταν χρεοκοπημένοι».

 

Ο Άκης Παυλόπουλος παρενέβη λέγοντάς του, «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιέζεται ο κόσμος», με τον Άρη Πορτοσάλτε να προσθέτει: «Δεν λέω κάτι τέτοιο αλλά δεν θα πω ότι στενάζουμε κιόλας. Ο άνθρωπος πάντα θέλει κάτι παραπάνω και καλώς κάνει. Είπαμε, ζούμε καλά! Μην τρελαινόμαστε τώρα! Μην είμαστε υποκριτές».