Απίστευτη γκίνια για παίκτρια στο Deal: «Στατιστικά είναι ακραίο» είπε ο Θαναηλάκης (vid)

Απίστευτη γκίνια για παίκτρια στο Deal: «Στατιστικά είναι ακραίο» είπε ο Θαναηλάκης (vid)
Μια άτυχη παίκτρια του Deal κατάφερε να κρατήσει στο παιχνίδι σχεδόν όλα τα μπλε ποσά και να «πετάξει» έξω τα μεγάλα, αφήνοντας άφωνο τον Θαναηλάκη.

Το Deal είναι το παιχνίδι των ανατροπών αλλά θέλει και λίγη τύχη. Στο αποψινό επεισόδιο (28/10) η Μυρτώ δεν φάνηκε ιδιαίτερα τυχερή και από πολύ νωρίς μάντεψε λάθος και «πέταξε» έξω από το παιχνίδι σχεδόν όλα τα μεγάλα ποσά, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Θαναηλάκης να σοκαριστεί με την εξέλιξη αφού μετά από τους πρώτους γύρους ο πίνακας ήταν γεμάτος με μπλε ποσά και ελάχιστα κόκκινα.

Συγκεκριμένα, στον τρίτο γύρο του τηλεπαιχνιδιού η Μυρτώ είχε βγάλει ένα σωρό μεγάλα χρηματικά ποσά, με τον παρουσιαστή να την παρακαλεί να... μαντέψει σωστά. Η ίδια είπε ότι θα ακολουθήσει μια άλλη τακτική και έτσι διάλεξε τον αριθμό «22». Ωστόσο, η επιλογή της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού το κουτί έκρυβε μέσα τα 10.000 ευρώ.

deal

Αυτή η εξέλιξη «πάγωσε» τον Γιώργο Θαναηλάκης, ο οποίος είπε: «Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει...Στατιστικά είναι ακραίο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα».