Χάος στην εθνική Λαμίας - Αθηνών, άνοιξαν τα διόδια στην Αγία Τριάδα, ουρές χιλιομέτρων σε Κόρινθο: Σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χάος στην εθνική Λαμίας - Αθηνών, άνοιξαν τα διόδια στην Αγία Τριάδα, ουρές χιλιομέτρων σε Κόρινθο: Σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων (vid)
Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10) η... δύσκολη επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Μεγάλη είναι και η επιστροφή απόψε (28/10), με τα αυτοκίνητα από νωρίς να σχηματίζουν ουρές στις Εθνικές Οδούς.

Συγκεκριμένα, στα διόδια των Αφιδνών οι ουρές είναι πάρα πολύ μεγάλες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο 198 χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς γινόταν ανάπλαση μιας γέφυρας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργήσει μόνο μια λωρίδα, δημιουργώντας κομφούζιο 10 χλμ.

Την ίδια, ώρα, τα διόδια στην Αγία Τριάδα άνοιξαν ώστε να διευκολυνθούν οι οδηγοί ενώ η διέλευσή τους θα γίνεται δωρεάν έως τα μεσάνυχτα.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Συγκεκριμένα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από το ύψος της Αρχαίας Κορίνθου έως την Ελευσίνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208 km της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα. Μάλιστα πολλοί απ' αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν, με βήμα σημειωτόν, τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από 3 ώρες.