Το O/purist , η εξέλιξη του τσίπουρου, ενθουσίασε στο Athens Bar Show
Στη γιορτή επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, πριν λίγες μέρες, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Περισσότεροι από 10.000 κόσμου επισκέφθηκαν το χώρο. Μέσα και έξω από τις αίθουσες και τα περίπτερα παρακολούθησαν ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων.
Παράλληλα για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε το Athens Bar Week 2024 όπου κορυφαία μπαρ του κόσμου μεταφέρθηκαν για λίγο στην καρδιά της Αθήνας! Έτσι η πρωτεύουσα έγινε το σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο cocktail culture, φιλοξενώντας διεθνώς αναγνωρισμένους bartenders και βραβευμένα μπαρ που δημιούργησαν αξέχαστες εμπειρίες στις μπάρες της πόλης.
Το O/purist, είχε έντονη παρουσία τόσο κατά τη διάρκεια του Athens Bar Week 2024 όσο και του Athens Bar Show. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Athens Bar week πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις αναδεικνύοντας μοναδικά signature cocktails σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης bartenders :
• Naked Ath. (4/11/24): Το O/purist συνεργάστηκε με το Juls Ibiza και την ομάδα του Humain restaurant, γνωστά για την κομψή αισθητική και την καινοτόμο γαστρονομική τους προσέγγιση. Η ομάδα του Humain παρουσίασε signature cocktails που ανέδειξαν τις σύνθετες νότες του O/purist σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
• Το Λοκάλι (5/11/24) : H Constanca Raposo από το Toca Da Raposa της Λισαβόνας, ένα bar με φήμη για τις πειραματικές συνταγές και την έμφαση στην τοπική πρώτη ύλη, πρόσφερε μια πρωτότυπη εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Τα cocktails της συνδύασαν την παράδοση με την τοπικότητα για φοβερές γευστικές εμπειρίες.
• A For Athens Bar (6/11/24): O Gianluca Basso από το Farola Bar στη Βαρκελώνη, γνωστός για την πρωτοποριακή του προσέγγιση, δημιούργησε μοναδικά O/purist cocktails, παρουσιάζοντας καινοτόμες γεύσεις που αποτύπωσαν την εξέλιξη του τσίπουρου.
Κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show το O/purist φιλοδοξώντας να αναδείξει το τσίπουρο ως ένα σύγχρονο spirit, προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης μοναδικές εμπειρίες με τα cocktail που δημιουργούσαν οι bartenders του. Γνωρίζοντας ταυτόχρονα τον κόσμο στη σύγχρονη εκδοχή του τσίπουρου.